מתקשה ליד נשים?

Maayanse

New member
מתקשה ליד נשים?

שלום,
שמי מעיין ואני מטפלת סרוגייט פרטית.
אם אתה מתקשה ליצור קשרים חברתיים וקרבה עם נשים, אם אתה מרגיש נבוך או מפוחד בכל מה שקשור להכרויות ויצירת מערכת יחסים עם נשים, אז הטיפול הזה הוא בדיוק בשבילך.
הטיפול נעשה באופן דיסקרטי ואישי ונועד לעזור, ללמד וליצור ביטחון עצמי.
התמודדות עם הפחד והקשיים הוא שלב הכרחי במסע שלך, אל תוותר עליו.

אם אתה מעוניין לדעת עוד פרטים או לקבוע פגישה, אנא שלח מייל ל[email protected]

oneofus

New member
מעיין היקרה - אני מבין שהחלטת לפתוח שרותי ...

יש לך תואר : בפסיכולוגיה עם אישור לטפל?
יש לי כמה כרטיסי ביקור שמצאתי בתל אביב בבלוג שלי,
סליחה על הציניות, אבל סארוגייט הוא עניין לפסיכולוגים לאחר שמוצו דרכים אחרות כולל טיפול מסודר.
מה שאת עושה זה זנות עם מסכה.
מצטער שאני כזה חריף, אבל למטפלים מקצועיים יש אתרים ורזומה כמו גם רשיון לעסוק בטיפול פסיכולוגי.

Maayanse

New member
שלום oneofus

להיות סרוגייט דורש הכשרה של כמה שבועות ואינו כולל תואר בפסיכולוגיה.
השיטה המוכרת כיום היא טיפול משולב של סרוגייט בנוסף לסקסולוג\ית כשהם מעבירים מידע אחד לשני לגבי המטופל בכל שלב.
הטיפול יעיל מאוד ועזר להרבה אנשים בארץ ובעולם.

להיות סרוגייט לא קובע שיהיו יחסי מין בטיפול, ישנם כאלו שעושים זאת וישנם כאלו שעובדים בשיטות אחרות.
הרעיון של סרוגייט, נכון למצב הזה, הוא ליצור אצל הגבר נוחות וביטחון ליד נשים.
עד היום נתקלתי בהרבה גברים שאינם מסוגלים לומר מילה ליד נשים, ובכך הם מפספסים את ההזדמנות לקיים בעתיד מערכת זוגית בריאה.
כמובן שבמצב כזה ובהרבה מצבים דומים יחסי מין עם המטופל לא יועילו והם מיותרים לחלוטין.

אין צורך שיהיה לי אישור לעניין, כי מה שאני עושה איננו מתיימר להיות טיפול פסיכולוגי.
מדובר בתהליך שעוזר לגברים לקבל קרבה, לצבור ביטחון ולהפתח אל העולם.
אני כתף, ידידה, אוזן קשבת ונותנת עצות שמגיעות מנסיון רב. המטרה שלי היא לעורר את הגברים להרגיש בטוחים ולהיות שלמים עם עצמם, להכיר את הצדדים החיוביים ולקבל את הצדדים השליליים כפי שיש בכל אחד ואחת.
אין צורך להיות "אומן פיתוי" וללמוד טריקים שמועילים רק לאקט החיצוני. הדגש הוא על הפנימיות של האדם.

אין לך מה להתנצל על החריפות, אני מאוד מעריכה תגובות ישירות.
מקווה שעניתי על מחשבותיך לגבי העניין.

שיהיה המשך ערב מקסים
מעיין

oneofus

New member
שלום מעיין

שמת את האצבע על הנקודה. "להיות סארוגיט דורש ... כמה שבועות" אין לי ספק שאם יתנו לי הכשרה של כמה שבועות, אדע לתפור את הפצע אחרי הניתוח. אבל לא זו הבעייה , הבעייה היא שלדעתי צריך הרבה יותר מסתם כתף ולהיות ידידה.
אני לא מזלזל בצורך, נהפוך הוא, בנות צריכות לפעמים אוזן קשבת ובטחון עצמי, ומשום מה לא שמעתי על כזה ממין זכר.
אבל בהחלט שמעתי וראיתי גישה רצינית ומקצועית וגם ראיתי תוצאות. גם על קרובים אלי!
יפה שהעלית את "אומנות הפיתוי". זו טכניקה יעילה וכאב לבן שהיה ביישן מאוד והיום הרבה פחות שקלתי להשתמש בה, ופסלתי אותה .
אני חושב שיתכן, ולו היית מוציאה את המילה סארוגייט ומבהירה מראש שהגבול לא יחצה גם אם יהיה קרוב- היית מועילה יותר.
ולו רק כדי לא ליצור תלות בין המטופל לבינך!
עם זאת יש כאן רגשות חזקים ובעיות שאני חושב שדורשות הרבה יותר מטכניקה עקב הגישה ההפוכה מגישת מאפ"י .
את מוזמנת להעלות את הסילבוס של הקורס.

Maayanse

New member
שלום oneofus

קודם כל, יש הרבה סרוגייטס ממין זכר בארץ.

כשכתבתי את המילה סרוגייט, כתבתי אותה עם המשמעות שאני נותנת לה, אבל בגלל שיש כל כך הרבה פנים למילה הזאת, זאת באמת הייתה בחירה לא טובה של מילים. תודה שהארת את עיניי בעניין.

הסילבוס איננו קבוע ונעשה בהתאם לכל אדם.
המטרה היא ליצור אחרי 12-20 מפגשים שינוי פנימי אצל האדם, ביטחון ושיפור בכישורים החברתיים.
להיות כתף וידידה זה לא סתם, למען האמת זה המון, בעיקר בשביל גברים שמעולם לא חוו קשר עם אישה בשום צורה.
כמובן שהכל בא ממקום מושכל, בהתאם לאדם ולצרכים שלו וזאת על מנת להבין את מקור הפחד \ חשש שלו, בין אם זו חוויה טראומתית או ביישנות מאוד קיצונית שמעולם לא נשברה.

כל הכבוד על הדאגה והאיכפתיות שנתת לבנך.

oneofus

New member
מעיין היקרה

זה לא רציני
אין דבר כזה סילבוס לא קבוע
סילבוס הוא התנ"ך של כל קורס.
אפילו לתלמיד בכתה ב יש תוכנית לימודים

אני מצטער- לא ראיתי כזה קוורס באוניברסיטה.

Maayanse

New member
סילבוס

אם היה מדובר בקורס שמועבר לקבוצה של אנשים, אז היה סילבוס קבוע.
אבל בגלל שמדובר במשהו פרטי, ההתקדמות היא לפי המטופל.
הפגישה הראשונה כוללת העברת ציפיות והכרה בסיסית שבה ניתן לבנות משהו יותר יציב ומותאם.
כמו שכתבתי לך מקודם, יש גברים שלא מוסגלים לומר מילה ליד בחורה. אבל גם יש גברים שהבעיה שלהם דווקא מתחילה מהדייטים היותר מתקדמים עם נשים. שני אלו צריכים לעבור טיפול שונה לחלוטין. בגלל זה אין סילבוס קבוע.

יש המון חוזרים בשאלה

שצריכים אפילו סתם אשה שהם יתרגלו איתה יכולת להסתכל ישר בעיניים ולדבר
ללכת ברחוב שלובי ידיים, וכו' וגם איך להתנשק, איך לגעת

שיהיה לך בהצלחה

Maayanse

New member
תודה

העבודה עם חוזרים בשאלה היא מיוחדת בפני עצמה בגלל החינוך הנוקשה שהם קיבלו מגיל צעיר.
נתקלתי במעט מאוד חוזרים בתשובה, אני מבינה כמה זה קשה להם לעשות את הצעד הזה. אבל לשמחתי אלו שהכרתי חיים היום חיים רגילים ורובם כבר במערכת יחסים מתפקדת וקבועה.

oneofus

New member
הסילבוס של הקורס שלך

זה שאת למדת - לא זה שאת מעבירה.

Maayanse

New member
אה!

אוקיי, אז ככה
קודם כל, אתה יכול להבין למה זו בעיה לפרסם דבר כזה באינטרנט.
גם אם אני אתן לך רק את הנקודה העיקרית בכל שיעור בקורס זה דבר שיכול להוביל לתביעה שלי ואין לי שום עניין להתעסק בזה.
דבר שני, מעולם לא סיימתי את הקורס. במהלך הקורס עצמו קיבלתי הצעה טובה יותר ממה שהציעו לי בקליניקה.
הלכתי לעבוד בחברה שעשתה אימונים אישיים לגברים עם בעיות כמו חרדה חברתית, פוביות למינהן, דיכאון ועוד...
לאותה חברה, דרך אגב, הגיעו גם הרבה נשים. בגלל זה אמרתי לך בהודעות קודמות שיש גם גברים שעושים את מה שאני עושה.

oneofus

New member
מעיין היקרה

אני חושב שענית לי על הכל
את לא פסיכולוגית
אין לך תואר
גם לא רשיון לעסוק בטיפול באנשים
לא גמרת אפילו קורס שאת הסילבוס שלו את לא מעלה.

את לא רצינית....
טוב לדעת שאת עובדת בחברה ....

לפני כמה שבועות הייתה בפורום הזה מגייסת של בנות לפרוייקט דומה...

Maayanse

New member
נכון

אני לא פסיכולוגית ואין לי תואר.
וגם אין לי שום רשיון לעסוק בטיפול באנשים.
אבל בשנתיים האחרונות צברתי המון נסיון, הרבה יותר ממה שלומדים מול דף.
עשיתי המון טיפולים שהראו הצלחה והתקדמות, יש מאחורי הרבה מטופלים שאני גאה בהם מאוד ואני מאוד מאמינה בדרך שבה אני עובדת, כי היא מצליחה.
אני לא נבוכה מכך שאין לי דף עם חתימה עליו, אני יודעת מה רמת הטיפולים שאני נותנת מנסיון ואני מלאת ביטחון לגבי העבודה שלי.

אני לא רגילה שמעירים לי על כך שאין לי תואר בפסיכולוגיה, בגלל שבחברה שבה עבדתי הוכחתי את עצמי כיעילה ואחרי שראו לכמה אנשים עזרתי, השאלה הזו מעולם לא עלתה בכלל. שמי עמד מלפני.
כרגע זה באמת הגיוני, כי מדובר בפורום, אינך מכיר אותי או את ההצלחות שלי, ולכן יותר נוח להסתמך על אדם שיש לו את הנייר שמוכיח את היכולות שלו.
אז אתה צודק, אין לי תואר, לא רשיון ולא כלום.
אבל אני כן רצינית לגבי העבודה שלי. מאוד. ואתה לא יכול להגיד אחרת, כי גם אתה לא מכיר אותי.

oneofus

New member
בואי נשים את זה פשוט

אין לי ספק שאת רצינית, ואני מוכן לתת לך קרדיט שאת עושה את הכי טוב שאת יכולה.
שנית , אין לך השכלה תאורטית בנושא ואת עובדת מהבטן .
שלישיח, את מוזמנת לצרף לינק לחברה שבה את עובדת או עבדת
רביעית, הנייר עם חתימה הוא לא העיקר אלא התוכן הנלמד. לא צרפת כזה ואף בזה - לא עמדת
חמישית כשמציגים תמונה בפני איש מבולבל כדאי שהיא תהיה אמינה.
ממה שאת הצגת (בהתחלה - אני X ואח"כ - שיש כאן חברה, ואח"כ למדתי, ואח"כ לא השלמתי ואח"כ אני עובדת שנתיים זה לא נראה לי גישה רצינית כי אני מכיר קצת את התחומים הללו (קחי בחשבון שאני מסתובב הרבה מאוד,עושה דברים רואה אנשים ודברים במשך שנים רבות).
מעבר לזה - זו פרסומת לעסק !וכשאני הולך לרופא - או נכנס לחנות יש שם על הקיר אסמכתא שזה רציני.
אולי משהו יקנה את זה - אני - לא. סליחה

Maayanse

New member
זה בסדר גמור

כתבתי שאני מבינה את ההגיון בזה שאתה ואולי עוד הרבה אחרים תרגישו ככה. באמת התכוונתי לזה.
גם לא ניסיתי למכור לך בשיחתנו שום דבר, כי כבר הבנתי ממזמן שאתה לא לקוח פונטציאלי.
אבל נהנתי מההערות שלך, כי אני מאוד נהנת ללמוד מהתגובות השליליות, בעיקר כשהן באות בשיחה נעימה כמו איתך.
העלת כאן הרבה נקודות חשובות שלא חשבתי עליהן כהכרחיות בפרסום באינטרנט ועכשיו אני מבינה שהן כן.
אז היה מעניין, ותודה :)

תיזהרי כפל של זהירות בריבוע.

אולי את לא יכולה להזיק למישהו (למעט לקחת מימנו ים של כסף) אבל בקלות ובצדק אפשר לדפוק אותך ולהעיף אותך ואת החברה שאת עובדת בה אם קיימת כזו,לעזעזל.
בכלל,ככל שהדיון התארך,אני לא כבר לא מאמינה שקיימת חברה כזו .
לא קיים ארגון בעולם שיעסיק בתחומים כאלה מי שאין לו שום השלמה/תעודה בכלום. קליניקות שעובדות לפי חוק גם לא לוקחות לשורותיהן אנשים ללא תואר בתחום חברתי/טיפולי.
השירותים שאת מציעה על סמך "ניסיונך" הם או זנות סימפטית ובאמת שאין לי בעיה עם זה, או הונאה אמיתית.
(הילדים שלי נאלצו לקבל אנטיביוטיקה הרבה פעמים. בשלב זה,אני יכולה להחליט איזה אנטיביוטיקה לתת להם כי אני כבר נורא מכירה אותם.האם זה מכשיר אותי לעסוק ברפואה?
להציע עצמי כרופאה?)
אני מקוה שכל מי שקורא כאן לא ינסה את מזלו וארנקו בשירותים קיקיוניים כאלה.

Maayanse

New member
הסבר חשוב על תארים ותעודות

אני אתן לך לדוגמא את אומנות הפיתוי.
יש הרבה חברות שונות שמלמדות את זה. אבל למדריכים שם יש תואר בפסיכולוגיה? או תעודה כלשהי שמוכיחה שהם יכולים לטפל בגברים עם בעיות חברתיות שונות?
אני מבטיחה לך שאם תבדקי את העניין את תגלי שלהרבה מדריכים יש רק 12 שנות לימוד, ועדיין, הם מקבלים כסף על השירות שהם נותנים.
והדבר היחידי שהם מתבססים עליו- נסיון.
לי ולהם יש את אותו קהל לקוחות בדיוק, אנחנו מטפלים בדיוק באותו הדבר, אבל בשיטות שונות.

בעולם יש הרבה אנשים מוכרים מאוד שמרוויחים המון כסף על השירות שהם נותנים בלי שהם למדו, אלא רק על נסיון.
רפואה זאת השוואה לא הגיונית, כי יש הבדל עצום בין מדעי הרוח למדע.
תבדקי את כל הסופרים שעשו המון כסף על ספרי העצמה אישית וגידול רוחני. את תגלי שיש כמה מפורסמים שלא סיימו אפילו תיכון. אבל עדיין, הם נותנים עצות וטיפים בספר שלם על חיזוק אישי ואנשים רצים לחנויות לקנות את הספרים האלו, ולא בגלל התארים שיש להם. אלא בגלל שהם שמעו מחבר או קראו כתבה שמדובר במשהו שעובד.
כנ"ל לגבי ספרי דיאטה ובאופן כללי שיטות דיאטה. ממש כאן בישראל יש לפחות שיטה אחת די מוכרת שאני יודעת שהגיעה מאדם שלא למד מעולם שום דבר בתחום. הדבר היחידי שיש לו להציג זה את הגוף שלו 80 ק"ג פחות.
נחשי מה אדם שסובל מבעיות משקל יעדיף לנסות, את השיטה של האדם שירד 80 ק"ג או את השיטה של האדם שהרגע סיים לימודים.

אז אם מה שאני עושה זאת הונאה, יש שורה שלמה של אנשים שעושים את אותה הונאה בדיוק כמוני, רק שהם בדיוק כמוני, מקבלים כסף על שיטות שעובדות ובאמת עוזרות לאנשים. אז איפה ההונאה פה?

sani48

New member
גם אומנות הפיתוי

זה שטוית בעיני,סתם ניצול של אנשים חסרי ביטחון,מי שבן אדם שיש לעזור לאנשים כאלה ללא תשלום,כנל גם לגביך מותק,מציע לך לחשוב על תחום קצת יותר נורמאלי,מקווה רק שלא נעלבת,כל טוב

Maayanse

New member
אני לא נעלבת :)

אם היית רואה את העבודה שלי והיית מכיר את המטופלים שלי לפני ואחרי ועדיין היית אומר את זה, אז זה היה נוגע בי בצורה מסויימת.
אבל אני מבינה איך העבודה שלי נראת דרך מסך המחשב, מה חשוב להציג ואיך... זה גם חשוב.

למעלה