מתקשה להחליט

shellyland

New member
../images/Emo124.gif צפירת הרגעה

דיברתי עכשיו ארוכות עם צימעס בטלפון והיא לא מתלבטת יותר בכלום, כי אמרתי לה מה היא רוצה. אין צורך להודות לי.

אשנתי

New member
זהו, שלא ../images/Emo15.gif

וזאתי בדיוק הבעיה. שקשה להחליט - אז מפילים את זה על מישהו אחר. יש פה דפוס קבוע ומוכר ונוח, אבל כנראה שהגיע הזמן להתקדם הלאה וללמוד להסתדר לבד... ממה שאני הבנתי הקושי נובע בעיקר מהפחד להתמודד עם התוצאות של ההחלטה, מה שלא יהיו... צימעס, תקני אותי אם אני טועה. נשמח אם יש למישהו תובנות נוספות.

צימעס

New member
טוב שמישהו מבינותי בבית הזה ../images/Emo13.gif

מה שכן - קיבלתי משלי, על הדרך גם כלים מעשיים (הדגמה של "אם יש ספק - אין ספק").

shellyland

New member
בהחלט,

רק שקצת נעלבתי בשמו כשהזכרת רק את הכלי האחר. מה תביאי לי מחו"ל?

מוּסקט

New member
מכיוון

שהזרז לתהליך הוא אירוע של חברים, ולא מספיק שתפרתם חופה עכשיו אתם צריכים לתפור טיול... ומכיוון שאתם עם שלושה ילדים קטנים וצריך להיות ברור לך שכל הטיול תצטרכו לתווך להם את העולם במשרה מלאה... ומכיוון שטיול כזה הוא באמת לא ממש relaxing... אני במקומך הייתי נשארת בארץ ומחכה לתאריך ולהזדמנות בה ארצה לקחת את ילדי לחו"ל כי יש משהו בחווייה הזו שחשוב לי להעניק להם, שיש לי כוח לתווך, שאני חושבת שהם יהנו מהטררם... וכד' ככה אני מחליטה. על פי מה שנראה לי שאפיק מההתאמצות. אין לי ספק שכדי ליהנות יש להתאמץ ולהשקיע. גם אין לי ספק שהרבה פעמים אני מתאמצת ומשקיעה ואומרת "כן" לכל מיני חוויות ואירועים שאני חושבת שיתרמו לי או למשפחתי. האם את חושבת שהטיול הזה יתרום לילדים שלך? האם הוא יתרום לחברות שלכם עם הזוג שמתחתן? האם הוא שווה את המאמץ?

צימעס

New member
אתמול

שאלו אותי - "נו, אזתם באים או לא?", ואמרתי "לוידעת, לא החלטנו, אני מפחדת מהטיסה", וגם שאלתי את בעלי, שאמר - "טסים, לא?". לא זכרתי שהחלטנו. אבל מסתבר שכן
במקביל, קבילתי עוד החלטות - משמעותיות יותר, ואפילו התחלתי לבצע. > גאה <

למעלה