בהצלחה
אכן - לא קל, ימים הכי קשים, אבל... לקנות רגיעונים, לישון טוב טוב כי אוטוטו את הולכת להתעורר כל שלוש שעות!
.
קודם כל - יש לנו מישהו מקומי בטביליסי עם אנגלית מעולה, יכול לעזור לכם לבחור דירה וכל מיני דברים שאתם צריכים.. אם את רוצה - תפני אלי בפרטי, אתן לך טלפון.
לגבי קניות - בגאורגיה יש הכל - טיטולים, אוכל, ביגוד וכל מה שתצטרכי. בכל זאת - אנחנו וזוגות שלנו כן הבאנו את אוכל מישראל. אני הייתי שם חודשיים אז בשלב מסוים נגמר לנו סימילאק ועברנו להומנה הגרמנית שנמכרת שם. עם יד על הלב - הומנה הרבה יותר טובה, ואם הייתה נמכרת בישראל, הייתי ממשיכה. טיטולים - יש גם האגיס וגם פמפרס - אין טעם להביא מפה. ביגוד - תביאו לפחות שני סטים ארוכים לכל יום, קחו בחשבון שכמה ימים ראשונים לא תמצאו ידיים ורגליים ולא תוכלו לעשות כביסות. בקבוקים - שם נמכרים בקבוקי NUK, וממש מעט אוונט, אם את רוצה סוגים אחרים, להביא מפה. בהתחלה לא תמיד נוח לחטא עם מים רותחים, יש כדורי חיטוי טרטף, אנחנו השתמשנו בהם בהתחלה. סלקל - להביא מפה, יותר זול, ועם תו תקן. עגלות - גם יותר זול פה, של תאומים בכלל אין שם. כל השמפו, קרם ושמן לתינוקות, מגבונים - לקנות שם, יש מלא סוגים מעולים, וחבל לסחוב. אני מאוד ממליצה להביא מפה טיפטיפות ונרות אקמולי נגד חום, מי מלח לאף לתינוקות, DESITIN משחה קטלנית לטוסיק כשיש תפרחת קשה.. אם יש לך עוד שאלות, אשמח לדבר - תתקשרי אלי.