מתקרבת אליו

לי-אור.

New member
מתקרבת אליו

ונסוגה בהיסוס... הוא קורץ לי בחביבות..שחרחר כזה, מריח טוב... אוחחח איך בא לי להוריד ממנו את עטיפתו המחוספסת..לשלוח קצה לשון שם למטה, בחיבור ההוא בין קשיות לרכות.. עולה עם הלשון במעלה האוורסט הקטן שמולי.. משתוקקת להכניס אותו אל פי בבת אחת, למלא בו את הפה לחוש אותו, לגלגל אותו בלשוני, להשתהות עם הרגע עד כמה שנוכל, עד כמה שיוכל להחזיק מעמד ולא להתמוסס לו... מטפסת מעלה מעלה, אל השפיץ ההוא בקצה.. לא מתאפקת ונושכת אותו בעדינות.. ואחר כך בפראות... בתאווה... הלבנבן ההוא מתוק בפי.... אוחחחחח... טעם גן עדן.... אין, אין כמו קרמבו!!! לי-אור ושמישו יחזיק אותי

א י ל ה

New member
עוטה שכפ"ץ וקפל"ד

I´m going in! אני, אני אשלוף לך אותו! אני פה בשבילך! אני אקשור אותך! אני לא אתן לך להתפתות! אני אגן לך על המותניים! אני אגונן בגופי על ירכייך! אה, מאוחר מדי? הממממ.... א י ל ה תמיד הייתה לי בעיה בטיימינג

לי-אור.

New member
את מההגנה?

בחיי, לפי הלח"י חשבתי.... וכשאת אומרת תגני עלי בגופך את מתכוונת להגן, או "להגן"? לי-אור מנגבת פירורי רוגעלך מהלח"י <עוד מעט תגיע שורה-ששששש>

א י ל ה

New member
למה לנגב

אם אפשר ללקק? מהלח"י כלומר? א י ל ה מכינה סמנט בוּטס

א י ל ה

New member
בצים

זה כמו זתים? רחל, תביאי פה אֶזֶה חומוס עם חמוצים וזתים, אה? א י ל ה מלפפון כבוש לא ימוש

../images/Emo6.gif

נקודת השבירה שלי מתגלגלת מצחוק שואגת ורוקעת ברגליים אזה איזֱה זא´תי

אפי לוג

New member
נגמרו

הבאפלות. מלפפון משוחרר ינוח קצת, יתעשט ויוחזר וימוחזר ויוזקר ויוחדר הועד למען פרי גן העדן

א י ל ה

New member
זה לא בז´ זה

זה אוף ווייט. והגושים זה אקסטרא. א י ל ה אוף קורס

לי-אור.

New member
אפי פוחחת?

ממתי? וכמה זה עלה לך? וכאב? זה רק בביצים קורה לך או פוחחת לפרקים? לי-אור פוחחת בקלפים

אפי לוג

New member
עכשיו

שאת מזקירה את זה זה פוחח לי בבצים לפעמים בעיר זה פוחח לי בפרקים (שמואל א´ פרק כ"ז) ונעבור לפסוקו. מתי תפחחי לי בטארוט?

לי-אור.

New member
נפחח בטרוטה

שזה בכלל פורל מה ש-י אחת קטנה יכולה לעשות לבצים... לי-אור מייבשת בצות

אפי לוג

New member
נפתח

ונסגור בשמך (סגול ב-מ´), שזה השם האלגנטי של הפורל... ואחורי שהשווצתי שגם אני יודעת מצטרפת אליך לייבוש. איפה שמתי את האקליפטוס?

אפי לוג

New member
של מי

הקישקוש הזה? אצלנו בפולניה לא היו מרשים לילד בלונדי להראות כל כך שחור....

למעלה