מתקפת המשובטים

DDN

New member
עדיין לא

נעשה שבועיים בין סרט לסרט. אולי עדיין יש אנשים שרוצים להשלים דברים על "האיום הנסתר"

Y. Welis

New member
צריך תמונות

אם אספיק את המחצית השניה השבוע, אעלה לכידות ממנה.

zigmond 69

New member
אם כבר מדברים על לכידות...

אתם מכירים את הקטע שהאן סולו והנסיכה ליאה מנסים לכבות את המגן של כוכב המוות (אני לא בדיוק זוכר באיזה כוכב.) ונעזרים ביצורים צמריריים כאלה? בכל מקרה,יש שם קטע שהנסיכה ליאה נפגעת בכתפה,והאן סולו מתכופף לעזור לה? אז תשימו לב טוב טוב,ליאה מחייכת לרגע באמצע הכאב,כי האו סולו נוגע לה בשד. ורואים את החיוך הרגעי שלה. זה ממש מצחיק. ויש את הקטע שרואים גם את הטייס שמפהק רגע לפני שמפוצצים אותו. גם קטע טוב.

Y. Welis

New member
לא ראיתי חיוך

אולי היתה נגיעה, אבל חיוך לא. יותר דמיון, אני חושש...

Jedi Force

New member
זה לא ממש נראה כמו נגיעה...

יותר כאילו היד של האן סולו נמצאת באוויר, ומזווית מסויימת זה באמת נראה כמו נגיעה...

zigmond 69

New member
אני אנסה

לתפוס את הקטע שהיא מחייכת,כי אני יודע שהוא שם. בקשר לקטע עם הטייס המפהק,אני לא בדיוק זוכר את הסיטואציה וכו', אבל ברגע שאני אזכר אני אתפוס גם את התמונה הזו.

zigmond 69

New member
אהמ...

אמנם זה לא תירוץ,אבל מסתבר שאי אפשר לעשות PRINT SCREEN ב-WMP,או לפחות בגרסא שיש לי. השמועה אומרת שהתוכנה לא מאפשרת את זה בגלל זכויות יוצרים וכד'. אני אנסה למצוא את זה ממקור חיצוני. נ.ב כשרואים את זה כסרט,אין לי שום ספק ש- 1.הייתה נגיעה ברורה. 2.היא חייכה,גם אם זה רק לרגע.

Y. Welis

New member
נסה עם VLC. לוכד מצויין מכל פורמט

הבעיה היחידה שקשה לעצור איתו על הפריים. עברתי על כל פריים ולא ראיתי חיוך. יש חיוך *אחר כך*, כשהיא מחביאה אקדח.

zigmond 69

New member
זה כבר

נתון לפירוש... צריך להעלות את התמונה. מה שאני אולי מחשיב כחיוך,אתה לא. ויכול להיות שיהיה שם מישהו שבכלל רואה שם הבעת סבל. לך תדע. אני עדיין חושב שהיה שם חיוך,ובנוסף לכך,קראתי על זה גם בכתבה מסויימת שציינה פאשלות מסרטים שונים,והיה שם את העניין עם החיוך של ליאה.

למעלה