אתם מכירים את הקטע שהאן סולו והנסיכה ליאה מנסים לכבות את המגן של כוכב המוות (אני לא בדיוק זוכר באיזה כוכב.) ונעזרים ביצורים צמריריים כאלה? בכל מקרה,יש שם קטע שהנסיכה ליאה נפגעת בכתפה,והאן סולו מתכופף לעזור לה? אז תשימו לב טוב טוב,ליאה מחייכת לרגע באמצע הכאב,כי האו סולו נוגע לה בשד. ורואים את החיוך הרגעי שלה. זה ממש מצחיק. ויש את הקטע שרואים גם את הטייס שמפהק רגע לפני שמפוצצים אותו. גם קטע טוב.
לתפוס את הקטע שהיא מחייכת,כי אני יודע שהוא שם. בקשר לקטע עם הטייס המפהק,אני לא בדיוק זוכר את הסיטואציה וכו', אבל ברגע שאני אזכר אני אתפוס גם את התמונה הזו.
אמנם זה לא תירוץ,אבל מסתבר שאי אפשר לעשות PRINT SCREEN ב-WMP,או לפחות בגרסא שיש לי. השמועה אומרת שהתוכנה לא מאפשרת את זה בגלל זכויות יוצרים וכד'. אני אנסה למצוא את זה ממקור חיצוני. נ.ב כשרואים את זה כסרט,אין לי שום ספק ש- 1.הייתה נגיעה ברורה. 2.היא חייכה,גם אם זה רק לרגע.
נתון לפירוש... צריך להעלות את התמונה. מה שאני אולי מחשיב כחיוך,אתה לא. ויכול להיות שיהיה שם מישהו שבכלל רואה שם הבעת סבל. לך תדע. אני עדיין חושב שהיה שם חיוך,ובנוסף לכך,קראתי על זה גם בכתבה מסויימת שציינה פאשלות מסרטים שונים,והיה שם את העניין עם החיוך של ליאה.