מתקפה, מתקפה, מתקפה......

קסומה

New member
תודה ליהי.

יכול להיות שבגלל שלא "חוויתי" את המלחמה הקודמת, אני פוחדת יותר. הלא ידוע הזה, החוסר אונים שנגרם עקב חוסר ידע, משגע אותי. הנה כתבה מהאינטרנט שקראתי היום: מופז: ישראל ערוכה טוב מאי פעם למתקפה שר הביטחון, שאול מופז, אמר הבוקר ל"קול ישראל" כי ישראל ערוכה טוב יותר מאי פעם לקראת אפשרות של מתקפה עיראקית. "עם זאת", אמר מופז, "עדיין מוקדם לומר שהמלחמה בפתח, אבל צריך לזכור שאם וכאשר תחליט ארה"ב לתקוף יהיו גם סכנות לישראל". בימים הקרובים צפוי משרד הבריאות להחליט בנוגע להיערכות לקראת חיסון האוכלוסייה נגד אבעבועות שחורות. לדברי מנכ"ל משרד הבריאות, ד"ר בעז לב. משרד הבריאות בוחן את האפשרות להתיר לכל אזרח הרוצה בכך לקבל חיסון. לב העריך, כי ההחלטה תתקבל "בימים הקרובים עד שבועיים". הבוקר אמר לב כי נראה שאין מנוס מחיסון האוכלוסייה. אתמול חזר הציבור "להסתער" על תחנות החלוקה של ערכות המגן ומספר האזרחים שפנו לרענן את מסיכות האב"כ הוכפל והגיע אתמול ל-20 אלף בני אדם

giulietta

New member
לדעתי

ההכנות הללו הן לקח מהפעם הקודמת. אז באו בטענות לפיקוד העורף שהמדינה לא היתה מוכנה למלחמה. אז עכשיו הם באבו אבוה מוכנים. גם אני חושבת שאין מקום לדאגה (מצד שני, לי אין את מקורות המידע של אניהו, אז אל תסמכי עלי).

מו שיקו

New member
אם זה כל קרוב

אז כדאי כבר להתגלח לא? אני ממש שונא להיות לא מגולח במלחמות

לי זה מזכיר טיגון חביתה עם ../images/Emo124.gif

אבל הטעות אז שלא חיסלו את האנטיוכוס. ונתנו לו אפשרות להשתכלל מאז. אבל גם אנו השתכללנו אז זה חוזר חלילה.

תראי...

כל אחד מאיתנו חרד לגבי הלא נודע. גם במלחמה הקודמת חששו מהתקפה כימית וביאולוגית אבל לבסוף לא היה בכך דבר. יש לפעמים דברים שלא תמיד הציבור מודע לכל מה שקורה מתחת לפני השטח. לגבי הבעבועות השחורות אותו כנ"ל (עד כמה שידוע לי, ויכול להיות שאני טועה), היתה התפרצות של המחלה איפשהו בעולם ויכול להיות שלכן החליטו על חיסון כללי, הציבור הרבה פעמים לא ילך להתחסן אם לא יהיה חשש ודאי.... התירוץ של המלחמה ישלח הרבה מאוד אנשים שקרוב לודאי לא היו הולכים במצב אחר להתחסן. אותו כנ"ל לגבי המסכות, עמדות חלוקת המסכות ברחבי הארץ פתוחה כל השנה, קרוב לוודאי שאותם 20 אלף בני אדם שהלכו עכשיו לרענן את המסכות הזניחו את הנושא בזמן רגיעה ורק החשש עכשיו שלח אותם לרענן.... והיום הם עומדים בתורים הגדולים ומבזבזים את זמנם כשיכלו להגיע לשם בזמן רגיעה ולא לעמוד בתור אפילו דקה. בגלל כתבה שכזאת לא הייתי נכנסת להסטריה....

קסומה

New member
במלחמה הקודמת היה רצון

מצד העיראקים להשתמש בביולוגי. להלן המידע:דיווח: נכשלה תוכנית סדאם לתקיפה ביולוגית ב-91´; מנכ"ל משרד הבריאות: נראה שאין מנוס מחיסון האוכלוסייה בישראל נגד אבעבועות שחורות סוכנות הידיעות הצרפתית מפרסמת הבוקר (שני) כי מסמך סודי של הסי-איי-אי שפורסם בסוף השבוע קובע, כי לסדאם חוסיין היתה תוכנית חשאית לתקיפה בנשק ביולוגי בשלב הראשון של מלחמת המפרץ, אך עיראק לא הצליחה להוציאה אל הפועל. ההערכה היא כי התקיפה כוונה לישראל. המסמך פורסם בסוף השבוע על ידי ארגון מחקר לביטחון לאומי בארה"ב. "קול ישראל" הוסיף כי על פי המסמך שיגרה עיראק שלושה מטוסים מדגם מיג 21 להפציץ בפצצות רגילות מטרות בישראל, כדי לבדוק אם יכולה עיראק לחדור את מערך ההגנה האווירי. בשלב השני היו אמורים להשתתף כהסחה עוד שלושה מיגים בעלי חימוש רגיל, ומטוס סוחוי 22 ובו נשק ביולוגי. ואולם, על פי המסמך המבצע נכשל כבר בתחילתו: שלושת המיגים הראשונים שנשלחו להפצצה הופלו מעל המפרץ הפרסי, זמן קצר לאחר שהמריאו. במסמך לא נכתב באיזה נשק ביולוגי אמורה היתה עיראק להפציץ.

שייכת

New member
נחש צפעעעעעעעעעעעעע

לא פעם בשנים שבין המלחמה הקודמת לזאת שיתכן ומתקרבת אלינו בצעדי ענק היו איומים לפתיחת מלחמה מחודשת עם עיראק. האיומים אשר העיתונאים עשו מהם מטעמים לטובת הכיס הפרטי שלהם כמו גם של החנויות של עשה זאת בעצמך שמכרו ניילונים ומסקנטייפ במחירים של שטיח פרסי לסלון. זריעת הפאניקה בציבור היא לא חדשה ולא נולדה אתמול. גם אם מאמינה שיש לעיראקי הסורר הזה את היכולת לשלח בנו טילים לא קונבנציונליים מעדיפה שלא לחיות את הפאניקה ולהקשיב לכל הפרשנים שעושים מטעמים מכל שבב של מידע "ממקור בכיר" וזורעים פאניקה בציבור עם חצאי האמיתות שלהם. מבחינתי, הודעה של דובר צה"ל שאני רואה בו גורם בלתי תלוי, לפחות בפוליטיקה שלנו (כך אני מקווה לפחות) היא הדבר הכי אמין בעיניי ומאמינה שתגיע במקרה הצורך. כי מספקולציות נמאס לי כבר מזמן.

אני כבר למדתי על בשרי...

שדאגה לא חוסכת בעיות, ההיפך... בשנת 91 ב"מערכה הראשונה" הייתי אדון לעצמי והדבר היחיד שהדאיג אותי היה, שבלילה במקום לבלות, נאלצתי לשבת בבית. היום, לקראת ה"מערכה השניה", כשהפכתי מ"זליקובסקי" ל"בוזגלו", הדבר היחיד שמדאיג אותי, שאמא של "בוזגלו" (חמותי שתחיה), משכנעת את הבן שלה (בעליה שיחיה), שכדאי לו לבוא לחיות בקרית-גת, ברגע שתתחיל המתקפה... ואם למישהו יש "דיבור" עם בוש... שירחם עלי, לחיות אצל חמותי 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע... כבר עדיף סקאד על הראש...

תרגעו...

לפני מספר שבועות נפגשתי עם אחד האסטרולוגים הגדולים ביותר בארץ... נפגשנו בארוע משפחתי.... שאלה ראשונה ששאלתי אותו היתה..."האם תהיה מלחמה"??? והרי תשובתו: תהיה מלחמה, למדינת ישראל ולתושביה לא יקרה כלום הרגעתי אתכם???

קסומה

New member
כן ראיתי בטלביזיה אצל אמנון לוי

איך היידעונים האלה עובדים על אנשים. לא מאמינה לכל האסטרולוגים, קוראי הקפה למניהם, קוראים בכף יד,וקוראים בעיתון.....חחח

תמיד יש ת´פריירים שמאמינים

אז למה לא לסחוט. פריירים תמיד יש. לא נגמרים רק מתחלפים.והם מנצלים.

חתולון*

New member
שמעתי הבוקר ברדיו

הקריינית טעתה ואמרה "לחסל את כל האוכלוסיה" וכו´ במקום "לחסן" מי בכלל בחרדה??? אי אפשר לעצור את הרעדה...

חתולון היי מה נשמע??

ועל זה יש לי תשובה הרי מכיר אתה את התכנית שנאמר בה............ "רק בישראל" בתקווה שלא נצטרך את החיסון כלל כי החרדה נמצאת והרעד עימה שיהיה שקט ושלווה לכולנו אמןןןןןןןןןן

אהלן חתולון זה היה רק בהומור../images/Emo6.gif

אויש פיספסתי כי את ה
הכנתי אז שנשתה רק לחיים ונמשיכה יחד כולנו את החיים השלווים שיהיו לנו.

חתולון*

New member
מור ישראל

מור ישראל שישמור אותך האל מה פיספסת, לא הבנתי, שאלתי את רחל רואה שאת שותה קפה בלי סוכר ואני עם פחית הקולה, כבר קר נשתה לחיים לכבוד הגעתך לכאן..... חחחחח תמשיכי כך, אני לא ספקן

פיספתי החלב שתפוז לקח../images/Emo10.gif

תודה לך חתולון רק ספר לי מי הוא האל??? כי לצערי אצלי הוא לא ביקר לפני שנה בדיוק שרציתי איתו דיוק על שלומו של בני אבל אלי לא הגיע ואת בני לקח אליו אז בבקשה שלח לי אחד שישמור עלי על אמת אולי???

למעלה