מתקפה כהגנה ../images/Emo61.gif../images/Emo59.gif
...והכותרת אינה קשורה למצב הבטחוני\מדיני
אני כבר העליתי את הנושא בעבר בפורום אחר, אך אני חייב לציין שהוא עדיין רודף אותי. אז העניין הוא כזה: מדוע נשים (ואני מנחש שזו בעיקר תכונה נשית, אם כי לא יצאתי מעולם עם גברים אז יתכן ואני טועה), במצבים בהם יש מולן גבר שהן חוששות\יודעות (בצדק או לא) שאין סיכוי שהוא יגלה בהן עניין, נוהגות לעיתים בצורה אופנסיבית כלפי אותו הגבר. ואני מתכוון להתנהגות אופנסיבית מבלי קריאת תגר (או בכלל התייחסות קודמת כלשהי) של הגבר כלפי האשה. אני גם אסביר למה אני מתכוון בהתנהגות אופנסיבית על ידי דוגמאות: 1. לעשות את עצמה ליותר- ניסיונות של הבחורה להוכיח בכל מחיר עליונות כלשהי על פני אותו גבר (ואם הגבר למשל גם חכם, גם נראה טוב, וגם מצליח בחייו, אז הניסיונות להוכיח עליונות יכולים לחרוג לכיוונים כמו עליונות מוסרית!!!). 2. ניסיונות להפוך את הגבר לפחות ממה שהוא- התייחסות ישירה לתכונות החיוביות, ללא התכחשות לכך שאותו גבר נהנה מהן, אך תוך ביטולן והפחתת חשיבותן. אני חייב לציין שאני זיהיתי התנהגות כזו כהתנהגות המופיע באופן רפלקסיבי אצל נשים, בעיקר כשעולה אצלן החשש לחוסר עניין בהן מצידו של אותו גבר. והשאלה, מנין התנהגות כזו מונעת: פחד מפגיעה? נקמה בגברים? ניסיונות לזכות בבחור על ידי משחק ב"קשה להשגה" (זה לא עובד!)? בנות (ובנים בעלי תובנות), שגרו תשובותיכן\ם
...והכותרת אינה קשורה למצב הבטחוני\מדיני