מתקפה כהגנה

neuron

New member
מתקפה כהגנה ../images/Emo61.gif../images/Emo59.gif

...והכותרת אינה קשורה למצב הבטחוני\מדיני
אני כבר העליתי את הנושא בעבר בפורום אחר, אך אני חייב לציין שהוא עדיין רודף אותי. אז העניין הוא כזה: מדוע נשים (ואני מנחש שזו בעיקר תכונה נשית, אם כי לא יצאתי מעולם עם גברים אז יתכן ואני טועה), במצבים בהם יש מולן גבר שהן חוששות\יודעות (בצדק או לא) שאין סיכוי שהוא יגלה בהן עניין, נוהגות לעיתים בצורה אופנסיבית כלפי אותו הגבר. ואני מתכוון להתנהגות אופנסיבית מבלי קריאת תגר (או בכלל התייחסות קודמת כלשהי) של הגבר כלפי האשה. אני גם אסביר למה אני מתכוון בהתנהגות אופנסיבית על ידי דוגמאות: 1. לעשות את עצמה ליותר- ניסיונות של הבחורה להוכיח בכל מחיר עליונות כלשהי על פני אותו גבר (ואם הגבר למשל גם חכם, גם נראה טוב, וגם מצליח בחייו, אז הניסיונות להוכיח עליונות יכולים לחרוג לכיוונים כמו עליונות מוסרית!!!). 2. ניסיונות להפוך את הגבר לפחות ממה שהוא- התייחסות ישירה לתכונות החיוביות, ללא התכחשות לכך שאותו גבר נהנה מהן, אך תוך ביטולן והפחתת חשיבותן. אני חייב לציין שאני זיהיתי התנהגות כזו כהתנהגות המופיע באופן רפלקסיבי אצל נשים, בעיקר כשעולה אצלן החשש לחוסר עניין בהן מצידו של אותו גבר. והשאלה, מנין התנהגות כזו מונעת: פחד מפגיעה? נקמה בגברים? ניסיונות לזכות בבחור על ידי משחק ב"קשה להשגה" (זה לא עובד!)? בנות (ובנים בעלי תובנות), שגרו תשובותיכן\ם

neuron

New member
ודרך אגב ../images/Emo61.gif../images/Emo104.gif

אני יוצא כעת להפגין פטריוטיות- יוצא לאכול צהריים באיזה מקום עמוס בתל-אביב (עוד לא החלטתי איפה ומה- נסתובב ונחליט). מצפה למצוא תשובות לכשאחזור (אם אחזור...
)

neuron

New member
אז קודם כל...

...סיימתי את ארוחת הצהריים, ואני עדיין חי.
ואנשים, להנות מאוכל טוב ביחד עם זרם אדרנלין שמציף ללא הפסק את הגוף (בימים טרופים אלו לשבת בחוץ בברבורגר בת"א זה יותר מלהיב מרכבת הרים) זו חויה מומלצת...

neuron

New member
ומותר גם להציע רעיונות ל...

...מניעים אחרים נוסף למניעים הפוטנציאליים שהצעתי

חוסר עניין=אגו פגוע../images/Emo70.gif

דפוסי ההתנהגות שציינת אופיניים הן לנשים והן לגברים כאחד. וכל התשובות לשאלותייך בסוף: חיוביות התגובות הן רפלקסים שאינם ברי שליטה-הפחד מלהיפגע, ה"לשחק קשה להשגה"(זה עובד דרך אגב), לגבי הנקמה-דעתי קצת חלוקה בנושא: להוכיח שאני כן שווה בדרכים לא דרכים-מן סוג של נקמה מתוקה להוכחה כי ההפסד כולו שלך.מטומטם, ילדותי, יכול להיות-אבל ריפלקס לא נשלט, ולאו דווקא נשי.(בכל אחד מאיתנו יש ילד קטן שמסרב לגדול-ולא משנה באיזה גיל שלא נהיה).

אורמור

New member
ואני כרגיל,,רק על עצמי..

יכולה ויודעת לדבר רק מגרוני.. לא יכולה להצדיק או להסביר סיבות של אחרות כי כאמור, שיפוטיות ממני והלאה.. אבל כשמדובר בי, אם מישהו מתנשא או באמת הוא גדול עלי בכמה מידות או לפחות חושב שהוא כזה.. ומשדר שאני "לא מספיק טובה לו".. הטקטיקה שלי אחת, ופשוטה.. אני זזה שמאלה..ומהר לא משחקת, לא תוקפת, לא נוקמת.. כי לשם מה זה טוב? וכי כולם נועדו? וכי כולם טובים בשבילי? אני כעני בפתח,כבר לא יושבת אצל אפ´חד וגם לא ניפגעת יותר.. לא טוב?-לא כסף-ושלום..! לעולם לא נילחמת על איש.. לי לעולם יהיה טוב, רק עם מי שחושב שטוב לו איתי.. ולא נשארת שם חצי שניה אחרי שזה מתפוגג..<הטוב> מי שנוהגת אחרת..שתסביר את עצמה. אור

neuron

New member
ואם נחזור לדברים שאמרתי-

-דיברתי על מצבים שגם ללא קריאת תיגר כלשהי מצד הגבר (כמו למשל השתחצנות או ניסיון כלשהו לפנות לגברת) הבחורה מגלה עוינות אקטיבית כלפי הבחור. ולחילופין, מצבים בהם לבחור יש עניין אמיתי בבחורה אך זו (כתוצאה מהעדר ביטחון עצמי?) מפקפקת באמיתות כוונותיו. מעבר לכך אני מסכים עם דבריך- אין טעם בלהיות אם מי שאינו חפץ בנו.

אטיוד5

Active member
יש לי שאלה משלימה

מדוע הן נעשות אפילו יותר אגרסיביות שמגלים בן עניין? למשל, בא לי להתחיל עם מייקי, וכבר היא לובשת כפפות.

neuron

New member
החיים עם נשים זה מצב של...

או להפסיד... ...או להפסיד

אחרי רכבות ההרים נשברתי

קודם כל-לא הבנתי כלום בהודעה הראשונה אחר כך גם לא הבנתי את התשובות אחר כך אתה מוותר על רכבת הרים תמורת המבורגר בתל אביב ובסוף אתה גם מפסיד??? אני לא יודעת אם גילו לך כבר, אבל אם לא ספרו לך שאין חיה כזו שקוראים לה "נשים". יש חגית ושממית ופרחית ואביבית כמו שיש גל וגיא וגיל וגילעד. ויש כל מיני, ועם נתקלת במתוסבכת שגם דורכת לך על היבלת,אל תקנה לה המבורגר אלא תטיס אותה ממך ברכבת ההרים הראשונה שתמצא. נ.ב. מי שחושב "מפסידן" תמיד מצליח להוכיח את התיאוריה הזו,אגב. נכון -גם מהצד ההפוך של הפיג´מה.

אורמור

New member
מ"המילה" הוא נפרד כבר בגיל 8 ימים

מה את נתפסת עכשיו במילה?.. אהה? אור

הסבר להמבורגר,רכבות הרים ופיג´מה

הכללות על נשים או גברים מביאות לי פריחה אלרגית אביבית קלילה.כמו האמירה על תגובה רפלקסיבית אצל נשים שמפחדות מדחיה של הגבר, ולכן נהיות תוקפניות או "בלתי מושגות". רפלקסים אני מכירה רק אצל הרופא עם פטיש קטן על הברך. כל השאר התנהגות נלמדת. מאיפה? מהחיים שלה כנראה, מהעבר, מההסטוריה, מהתסביכים, מהאבא, מהאמא..מאיפה אני יודעת מאיפה היא לוקחת את ה"שק שלה". מי שנוהגת בהתנהגות של "קשה להשגה" כהצגה או כזו ש"מקטינה" את האיש מולה כדי ל"הגדיל" את עצמה-לא הייתי מציעה לך בכלל להתקרב לרחרח אצלה. משמע להטיס אותה ברכבת ההרים הקרובה. מי שחושב שבכל מקרה נשים הם הפסד, יצא מפסידן בסוף.את זה הבנת ??? מה עוד לא הבנת? שעורי עזר בסוף היום.

neuron

New member
...

ודרך אגב, ההמבורגר, סתם לארוחת צהריים, בלי שום קשר לנושא

למעלה