מתקן מפה

הי ירון,

המתקן אולי קל ופשוט, אבל הוא בעיקר מתאים למי שרוכב עם המתקן כל הזמן, אחרת הוא צריך בכל פעם לחתוך את האזיקונים ולהרכיב חדשים במקומם. בנוסף, אני נגד "קונסטרוקציות" ממתכת, במקרה התהפכות, נפילה או משהו דומה, הרוכב עלול למצוא את עצמו במפגש לא נעים.

לגבי הלוח, הוא נראה מוצלח מאוד,

אני אוהב את הרעיון של הסגירה שלו, הוולקרו (במתקן שלי) אוהב לאסוף את האבק ואז קצת מאבד את חוזק הסגירה. האם זה גומי שנתפס על כפתור או משהו אחר? קצת קשה לזהות. אלעזר

מתקן מפה

אזיקונים זולים מאד וההרכבה תהיה מאד מהירה. המתקן הנוכחי שלי מורכב עם ארבעה ברגים ודורש הרבה זמן להרכבה. החיבור של הניילון ללוח באמצעות וו גמיש שמחובר ללוח ושרוכים שמחוברים לניילון. אני עובד עם ולקרו ולא נתקלתי בבעית אבק. מישהו מזהה את החומר ממנו עשוי הלוח? אני מחפש חומר גמיש ונוח לחיתוך והדבקה. הלוח הנוכחי שלי עשוי מפלסטיק קשיח (פרספקס) ומפחיד אותי יותר מהמפגש עם ה"קונסטרוקציה" המתכתית ירון

זה לא פלגל?

אנחנו משתמשים בפלגל. מכיוון שהוא לא יותר מדי חזק, הדבקנו שתי שכבות, מאונכות זו לזו.

Erez Shalev

New member
הלוח עשוי מפוליגל

ראינו כאלו בצ'כיה. בהחלט נראה פתרון זול, לדעתי לא כ"כ אמין ולא יחזיק מעמד לאורך זמן. זה נמכר שם תמורת 26 יורו.

ShaiRam

New member
המתקן של תמר ואלעזר מצויין

הם השאילו לי אחד מהמתקנים שלהם לניווט אופניים ברמות מנשה. פשוט להרכבה ונוח לתפעול.

היי שי ../images/Emo140.gif

לא מדובר על המתקן של תמר ואלעזר, מדובר על כך שיש כמה וכמה סוגים של מתקנים ביתיים, שעלותם מסתכמת בסכומים זעומים, ומה לעשות, הם לא תמיד פחות טובים מאלו שעולים כמה מאות שקלים.

RotemHL

New member
לפני ששולפים כלי עבודה...

למי שעוד לא מכיר וגם לאלו שכבר שכחו, כדאי לבדוק את המתקן של יואל הר-לבן: 1. קל לפירוק ולהרכבה מחדש. 2. גמיש ולא פוצע. 3. מתוכנן במיוחד כך שישב יציב בעזרת שתי נקודות בלבד, למי שה-T של הכידון שלו אנכי. צרפתי קישור תהנו

אוהב לשלוף כלי עבודה

המתקן של יואל באמת מאד מוצלח ועונה על כל הדרישות. בחישוב מול ההשקעה בחומרים ושעות עבודה (הרבה) המחיר גם סביר\זול אבל אני דוקא אוהב לשלוף כלי עבודה ירון

למעלה