מתקן לכלב מי מכיר מי יודע היכן ניתן לרכוש מתקן המאפשר לקשור כלב לאופניים
ד דוניש New member 12/3/03 #1 מתקן לכלב מי מכיר מי יודע היכן ניתן לרכוש מתקן המאפשר לקשור כלב לאופניים
R Rider 9 New member 12/3/03 #2 אתה רציני ? ../images/Emo2.gif לא קושרים כלב לאופניים. אלא אם כן רוצים להרוג אותו.
פ פהמהאלש New member 12/3/03 #3 פעם ראיתי בהולנד... מן כלוב על גלגלים שנגרר ע"י האופניים (לא זוכר בדיוק איך זה מחובר) אם לזה אתה מתכוון...
פעם ראיתי בהולנד... מן כלוב על גלגלים שנגרר ע"י האופניים (לא זוכר בדיוק איך זה מחובר) אם לזה אתה מתכוון...
D doodoog New member 12/3/03 #4 היי.כנס לאתר של פטנט הישראלי וחפש ברשימת המאלפים את : אמיתי טל פעם ראיתי אצלו דבר כזה ובכל אופן הוא אוהב ג'אדגטים כאלו אז.....אני מקווה כי יוכל להיות לך לעזר נ.ב איזה כלב? לי יש דוג דה בורדו ( לא כ"כ מתלהב לרוץ ) דודו
היי.כנס לאתר של פטנט הישראלי וחפש ברשימת המאלפים את : אמיתי טל פעם ראיתי אצלו דבר כזה ובכל אופן הוא אוהב ג'אדגטים כאלו אז.....אני מקווה כי יוכל להיות לך לעזר נ.ב איזה כלב? לי יש דוג דה בורדו ( לא כ"כ מתלהב לרוץ ) דודו
ב בועז ארובס New member 13/3/03 #7 ../images/Emo122.gifזה מתאים לרוטוויילרים שאוהבים להיכנס עם הראש ברוכבי אופניים ובדלתות?
R rivm New member 13/3/03 #9 ראיתי כזה באמסטרדם בשבוע שעבר אבל לדעתי זה מתאים לויימרנרים או כלבים אחרים שאוהבים לרוץ.
O omzanaitor New member 13/3/03 #11 זה לא מסוכן מהאם הכלב רואה חתולה או משהוא ומחליט לסתות מהשביל אי אפשר להתהפך