מתקן לטלפון ב-29.90

nApo10

New member
מתקן לטלפון ב-29.90

היי,

אחרי הרבה חיפושים אחרי מתקן לטלפון במחיר שפוי, קניתי בספונטניות מתקן טלפון לרכב ברמי-לוי, ב30 ש"ח. תכננתי, מדדתי, חישבתי - והרי התוצאה. כמובן שמי שרוצה מוזמן להתקין על אחריותו בלבד, אני לא נושא בכל נזק וכו'.

עופר

morphy1

New member
איזה קטע

גם אני החזקתי את המתקן המדובר ברמי לוי אבל לא קניתי בסוף ,זה קצת קומבינה כי במקור זה עם הואקום המעצבן שמרכיבים לחלון של האוטו אני מניח שאתה הברגת עם ברגים לפלסטיק

nApo10

New member
תסתכל על הלינק שצירפתי,

צילמתי את כל השלבים עם הסברים.
פעם ניסיתי להשתמש במתקן זהה עם הצמדה של הוואקום למגן רוח, זה לא מומלץ בכלל - רוטט ומקרקש ומשנה זווית כל הזמן.

הנסיך.

New member
אחלה מתקן + הצעה קטנה לשיפור

עבודה מעולה ושאפו על הצילומים הבהירים ")
הצעה קטנה לשיפור של העניין -
האומים יושבים שם עם שייבות שטוחות רגילות,
מהנסיון שלי עם דו"ג, הם מווברצים, מה שלאורך זמן משחרר את האומים האלה (בעיקר אלה עם ההברגות העדינות שמופעל עליהם מומנט רציני, כמו אלה שמחזיקים את הטלפון)

לכן ההמלצה -שייבה קפיצית\ ננעלת בין האום עצמו לשייבה השטוחה יכולה לעשות את ההבדל ולנעול את האומים במקום לאורך זמן.

בכל מקרה, כל הכבוד על העבודה

rusti james

New member
+ אום ניילוק

אם משתמשים באום רגיל,
עדיף להשתמש בשניים ו'לנעול' בינהם לאחר ההידוק הסופי.

shaiby

New member
ראיתי שחוררת את הפלסטיקה המקורית...

בדקת אולי כמה עולה החלק, למקרה שתרצה לבטל את המתקון?

<הפתרון נאה בעיניי, וגם לי יש XEVO, אבל קידוחים בפלסטיקה זו לא אופציה מבחינתי..>

תודה,
שי

uri ar

New member
עבודה יפה אבל

אם אתה לא מתכוון לאבטח את המכשיר תתכונן לאבד אותו. המתקנים האלו לא מחזיקים את המכשיר מי יודע כמה...

gilkor

New member
אני משתמש בזה

מגנט

אותה תוצאה רק בלי לקדוח.
גם יותר נוח בגלל שניתן לתפעל הכנסה והוצאה ביד אחת.

מה שכן, יותר יקר...

shaiby

New member
המגנט תופס את הטלפון ?

אם כן - מה מהדק את המתקן לקטנוע ?

שי

gilkor

New member
בהדבקה

יש פס מתכתי דק שמודבק לנייד והבסיס של המתקן מודבק לפלסטיקה של הקטנוע.

מאוד אסתטי!
ההדבקה לפלסטיק של הקטנוע מבוצעת ע"י מדבקה של 3m, צריך לתת לזה להתייבש 24 שעות ואז אפשר להרים את הקטנוע עם המתקן.
כמובן שאם מעוניינים להוריד את זה, צריך לבצע הסרה עדינה ולנקות עם מים וכו'...

יתרון נוסף עבורי - קניתי שניים כאלו, אחד לאוטו ואחד לקטנוע.
תאימות מלאה

gilkor

New member
שם המוצר

הופיע גם בלינק ששמתי מקודם - power magnet

יש שם סרטון שגם מראה את המוצר ברכב.

shaiby

New member
סליחה, לא התנסחתי נכון
. שם המוצר של 3M

המדבקה שמצמידה את העסק לקטנוע.

תודה

gilkor

New member
הכל בסדר

זאת החברה.
אני לא יודע במדוייק באיזה דבק השתמשו, אני כן יודע שהם נחשבים לאחת המובילות בתחום בעולם.

1cohen

New member
נראה מאד שימושי

מצאתי עוד דוגמא לשימוש במגנט, הפעם בשביל גלאי רדאר.
לא ניסיתי בעצמי.
השאלה כמובן אם השדה המגנטי לא משפיע על האלקטרוניקה במכשירים...
המחיר אחרי משלוח והתעסקות נראה דומה למחיר לארץ.

זהירות

קודם כל, סחטיין על הרעיון והעבודה היפה.
אני חושב שאתה חייב להוסיף אבטחה כלשהי למקרה שהטלפון משתחרר ונופל תוך כדי נסיעה. יש כמה סיבות שזה עלול לקרות:
- אם במקרה לא סגרת את הלסתות מספיק חזק ו/או הקטנוע קפץ על משהו בכביש.
- הספוגים שעל הלסתות מוחזקים במקומם עם דבק, ולא בהכרח מהסוג האיכותי. הזמן והשמש עלולים לרופף אותו, ואתה עלול לגלות את זה ברגע הלא מתאים...
- גוף המתקן מחובר לתושבת (זו שמוברגת לכידון) רק במעט לחץ/חיכוך. לא ערובה לעמידות כנגד קפיצות, וכאשר חום השמש מרכך את הפלסטיק.

אני ממליץ על חוט אבטחה לכידון. במקרה שמשהו יתפרק, לפחות שישאר תלוי.

nApo10

New member
תגובות:

לגבי חירור הפלסטיקה, לא בדקתי מה המחיר של חלק כזה אבל שקלתי את האפשרות שארצה להוריד את המתקן יום אחד. במקרה כזה, בגלל שמדובר בחורים קטנים יחסית, אפשר למלא אותם בצבע איפוקסי או חומר דומה בגוון אפור. לטעמי שלוש נקודות אפורות בגוון דומה הן משהו שאוכל לחיות איתו, ובמידה וארצה ממש להשקיע אוכל להשיג צבע מטאלי. סה"כ הקדיחה היא בקוטר 3 ממ...
לגבי מיתר אבטחה - שקלתי את האפשרות ואין ספק שזה הדבר הבטוח לעשות. אני בחרתי לא לעשות את זה, מצד אחד בגלל הטרחה שזה יוצר בכל התחלת/סוף רכיבה, ומצד שני בגלל רמת החוזק והיציבות של המתקן. שימו לב שכששייפתי את ראשי הברגים כדי שהמתקן יוכל להחליק לתוך המסילה, דאגתי לשייף במידה כזו שנשאר הרבה לחץ על התפס, ולכן צריך ממש להפעיל כח כדי להכניס או להוציא את התושבת עצמה. כאן אין כמעט מקום לתקלות. הנקודה הרגישה יותר היא אכן הזרועות המתהדקות, וכאן עשיתי שתי בדיקות שהראו לי שלפחות כרגע, כשהמתקן חדש, אני יכול לסמוך עליו:
1. הפעלתי כח סטטי על הטלפון, במקביל לכיוון המשטח, בסדר גודל של 4-5 ק"ג (40-50 ניוטון). זה בערך השלב שהוא התחיל להחליק. כמו-כן הקשתי עליו בחוזקה כדי לדמות מצב של מכה חזקה, כמו פס האטה או בור. מבחינה פיסיקלית זה שקול לבדיקה הקודמת, כי הכוח המופעל הוא קטן יותר אבל במשך זמן קצר יותר ולכן המתקף באותו סדר גודל.
2. מאותה נקודת בדיקה הידקתי את הזרועות כשלושה קליקים נוספים וראיתי שהן מתכופפות מעט ולא נשברות. זה הוכיח לי שיש כאן מקדם בטיחות לא רע לעומת רמת ההידוק ה"רגילה" (זו שעליה עשיתי את הבדיקות הקודמות).
כמה דברים נוספים:
- את השחרור אני עושה תוך הידוק קל של הזרועות ורק אז לחיצה על הכפתור המשחרר (כדי לא להפעיל עומס חזק מדי על השן שתופסת את הזרועות).
- קניתי מתקן נוסף (בכל זאת, 30 ש"ח) שסגור אצלי בבית ליום שהנוכחי יסיים את חייו. כל מה שצריך לעשות זה להחליף את התושבת, כל השאר כבר מותקן.
- המחשבה כרגע היא לפרק את התושבת עצמה בימים גשומים, כי היא לא מתוכננת לעמידה בפגעי מזג האוויר, החשש הוא שמים ייצרו קורוזיה במעט המתכות שיש בפנים, בעיקר קפיצים.
- רוב הזמן הקטנוע חונה מתחת לבניין, מוגן משמש וגשם. במעט הזמן שהוא לא חונה שם, אני גם מכסה אותו לפעמים. אם מישהו מרכיב את המתקן הזה ומעמיד את הקקנוע לא מכוסה, בשמש - אין ספק שהפלסטיק "ייגמר" מהר יותר.

בהצלחה

jeffy1

New member
הערה חשובה: אם אתה הולך לחדר כושר..

נחמד, תת

אל תשכח לקחת את הנייד איתך

למעלה