מתפתה להיטהר

מתפתה להיטהר

מתפתה להיטהר לא נולדתי לכאן בכדי לשפוט ת'עצמי לא קיימת עבור הגנה על תדמית לא חופשיה על-מנת לסבול לא אני, לא רוצה להגדיל את החשיבות העצמית שלי לא רוצה לשחות בשדה הדביק של השקרים אור טהור חסר חושך, חסר פשרות אור גדול, חסר מימדים אור עצום, בלי כמויות אפשרויות אין סופיות לדרכים ללא סופים וסוף שאינו פוסק והליכה שאין בה צעדים כוח שלא מתכלה גם שהנשימה היא האחרונה, האוויר לא נגמר ריחוף מתמיד בחומר שפועל ע"פ כוח המשיכה ללא מקום, זה נמצא ובעודו שר את עצמו הוא מאזין ואין אל מי להתייחס באינסופיות שאין עוד מלבדה.

bladewraith

New member
די ! ! !

למה כולם פה מדברים בשירה ובדיבור פואטי, זה מתחיל להיותר מוזר....

undersun

New member
למה מוזר ?

שונה נשמע יותר טוב. ולמה די, מי קובע מה מתי ואיפה ???

נ ו ל י ה

New member
חשיבות עצמית, גאווה, ויהירות, אולי!

ואולי לא... ויתכן, שיש אנשים שקל להם יותר להתבטא דרך השירה, אולי! ואולי לא... ויתכן שאין להם מה לומר, והם סתם מחרטטים שירה, אולי! ואולי לא... ויתכן שאלו הם מסרים סמוים שהם מנסים להעביר לקורא, אולי! ואולי לא... ויתכן שהם התבלבלו והם חושבים שפה זה פורום יוצרים, אולי! ואולי לא... מי יודע?, וזה בכלל משנה אם נדע?, והיה וידענו, מה אנחנו עושים עם זה?... !!! ::: ,,, ;;;

גם אני לא עומדת בפיתוי

אז הנה לך משהוא להיטהר ממנו "יש בי גם את התפיסה שהפורום הוא "ברמה נמוכה" - שאין בו כמעט דברים נקיים ומאפשרים ופתוחים. שהפורום מלא בתקיעות, בהסתובבות סביב עצמו. כמו כזה חבורה של מתלהבים צעירים (לאו דווקא בגיל). זה לא משנה שיש שימוש במושגים כמו "חשיבות עצמית", "חופש", "חלימה" וכו' - זה עדיין נתפס כמו "אוסף של מתלהבים" שכמעט באותה מידה יכולתי להכנס לפורום "יעל בר-זוהר" ולנסות להתעניין / להפיק תועלת מהדיונים ששם. פשוט לא מעניין אותי רוב מה שקורה כאן..." בהצלחה

נ ו ל י ה

New member
../images/Emo45.gif אתה צודק\ת.... אבל במקום לנסות

לזעזע את הפורום, כמו שתמיד את\ה עושה...אולי תנסה\י להעלות את הרמה שלו במקום להוריד אותה כל הזמן?

למעלה