מתפקשש....

מתפקשש....

אני עובד עם ווירטואל דוב, גרסה אחרונה, ברוב המקרים הקידוד עובר בהצלחה, אך במקרים מסויימים הכתוביות לא מותאמות לדיבור. כל זאת למרות שלפני אני רואה את הסרטים עם אותו כתוביות בbsplayer ושם הכתוביות מסונכרנות!!!! מה יכולה להיות הבעיה??, והאם יש מצב שזה בגלל שהאימיול פועל במקביל???

kkdd

New member
אין קשר לתוכנות שפועלות ברקע

האם בתוכנות ‎SubtitleWorkshop ו Subtitle Editor הכל תקין? במידה ולא יש הסברים על סינכרון כתוביות לסרט במאמרםי קטגורית טיפול בכתוביות"

זהו שכן...

וזה מוביל אותי לעוד בעיה, שהפעלתי סרט עם כתוביות בSubtitle Workshopמסונכרן הכל טוב ויפה, עד שהפעלתי את הסרט עם bs ושם זה כבר לא מסונכרן!! זה לא הגיוני, משהו לא בסדר בכל הסיפור הזה

kkdd

New member
מה שחשוב שבתוכנות Subtitle Workshop

הכל יהיה מסונכרן, לכל אורך הסרט. אולי בפילטר של TEXTSUB שבתוכנה VDMOD אתה לא נותן לו את קצב הסרט האמיתי נניח שקצב הסרט הוא 25 אז גם בפילטר TEXTSUB אתה צריך לתת 25 ו HEBREW כמובן

MickName

New member
אתה יכול גם

לבדוק איך אתה מרנדר את הכתוביות(איזה פילטר) ולהתקין מחדש את הפילטר שאיתו אתה מרנדר את הכתוביות ואתה יכול לבדוק אם זה לא כבד על המחשב שלך וכו'

יכול להיות שזה זה, בגלל שהזנחתי...

את הקטע הזה בגגל שחשבתי שזה משתנה אוטומטי, כנראה שלא!!!

kkdd

New member
ב BSPLAYER הוא יכול לשנות אוטמטי

אבל בטכלס, במקור? הוא לא משתנה, הוא נשאר אותו דבר לכן מתקנים אותו עם תוכנות חיצוניות ואז שומרים את התיקונים שעשית

למעלה