מתפקדים...

מצב
הנושא נעול.

debrave

New member
מתפקדים...

מתפקדים...
שלום לכולם, הכרתם אותנו (וזה הזמן "לצאת מהארון" ולהודיע שאנחנו זוג, פעם הוא כותב ופעם היא) מפורום פוריות, ואנחנו שמחים מאוד על היווסדו של הפורום הנוכחי. לפני 3 שנים קיבלנו מהרופא את ההודעה על חוסר הביציות שלה (סיפור בפני עצמו) ורצנו למחשב בתקווה למצוא תשובות ופתרונות, לא מצאנו. קיבלנו החלטה לא לתת לזוגות אחרים לשבת אבודים מול המחשב ולא לקבל תשובות כי יש כאלה שמתביישים. לכן נשמח לעזור ולענות על כל שאלה, ובכל ענין. שלכם, אנחנו

טוב לדעת שיש עוד כמונו

מתפקדים...
שלום לכולם, הכרתם אותנו (וזה הזמן "לצאת מהארון" ולהודיע שאנחנו זוג, פעם הוא כותב ופעם היא) מפורום פוריות, ואנחנו שמחים מאוד על היווסדו של הפורום הנוכחי. לפני 3 שנים קיבלנו מהרופא את ההודעה על חוסר הביציות שלה (סיפור בפני עצמו) ורצנו למחשב בתקווה למצוא תשובות ופתרונות, לא מצאנו. קיבלנו החלטה לא לתת לזוגות אחרים לשבת אבודים מול המחשב ולא לקבל תשובות כי יש כאלה שמתביישים. לכן נשמח לעזור ולענות על כל שאלה, ובכל ענין. שלכם, אנחנו
טוב לדעת שיש עוד כמונו
מאחר שלדעתי טיפולי פוריות בכללי ותרומת ביתציות בפרט זה עיניין משפחתיבו שני בני הזוג צריכים להיות מעורבים. גם אנחנו זוג, אך לרוב אני הוא (מלח בזוגיות שלנו) זה שפעיל בפורום. את ההודעה על חוסר ביציות של פלפל קיבלנו ממש לא מזמן ואנחנו רק בתחילת התהליך. אני בטוח שבעתיד יהיו לנו המון שאלות.

שיר5520

New member
ברוכים הבאים!

מתפקדים...
ברוכים הבאים!
בקרוב נעשה התפקדות מסודרת. אנחנו מחכים קודם שכולם ימצאו אותנו כאן. אני מאוד שמחה שלתרנגול שלנו (פלפל) יש כאן חבר ובכלל שמחה להרחיב את הפורום גם לגברים. עוד כמה גברים בפורום ואני מבטיחה כאן לפלפל (או מלח??) שאני עוברת לדבר בלשון זכר!

גברים בפורום

ברוכים הבאים!
בקרוב נעשה התפקדות מסודרת. אנחנו מחכים קודם שכולם ימצאו אותנו כאן. אני מאוד שמחה שלתרנגול שלנו (פלפל) יש כאן חבר ובכלל שמחה להרחיב את הפורום גם לגברים. עוד כמה גברים בפורום ואני מבטיחה כאן לפלפל (או מלח??) שאני עוברת לדבר בלשון זכר!
גברים בפורום
יש גברים בפורום אם למשהו עברה מחשבה שאנו הגברים לא לוקחים חלק במאמץ אז אני מצהיר פה חד משמעית אני תומך באשתי לאורך כל הדרך. גדי

שיר5520

New member
זר ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif לכל הגברים

גברים בפורום
יש גברים בפורום אם למשהו עברה מחשבה שאנו הגברים לא לוקחים חלק במאמץ אז אני מצהיר פה חד משמעית אני תומך באשתי לאורך כל הדרך. גדי
זר
לכל הגברים

יצואים מהארון ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

ברוכים הבאים!
יצואים מהארון

שיר, יש לי הרגשה שבפורום זה בניגוד לשכנים הגברים בחבורה, כמוני, החליטו שיוצאים פה מהארון(בלשון מטאפורי)ומשתתפים. או..טו..טו... נצטרך לבקש גם התפקדות של זוגות ובני הזוג. אגב, מסרי דש ל ר' שלך ולציקלידים שלו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה