מתפקדים

*יערית

New member
ולכן........

שומרת על זכות השתיקה
 

כלנית 2

New member
מצויין....רעיון נהדר...../images/Emo45.gif

וזה מעיד לדעתי על רגישות ואכפתיות מעבר למסך הוורטואלי..... אני מראשל"צ..... ולצערי גם בנו פגעו פעמים....
 
עוף כנף תודה וגם ליערית וכל השאר

ומגיע לי מזל טוב גדול גדול נחשו מה?: פיטרו אותי היום ולמה אני שמחה? כי כנראה שהטוב מגיע עכשו אני מרגישה שהשתחררתי ועכשו יכולה באמת להגשים את עצמי וללא אנשים שמשדרים אנרגיות שלליות סביבי.
 
yes,yes,yes

בטח שראינו הפעם היחידה בחיי שבה פוטרתי הביאה אותי למקום בו אני נמצאת היום עצמאית,חופשיה ומאושרת כי כל סוף הוא התחלה וכשיוצאים מגיעים למקומות נפלאים
בהצלחה
 
דוקא אדם אחד אכזב אותי כרגיל

דוקא אבא שלי, האדם היחידי שיש לי בעולם אדם שחי במסגרת מקובעת כל חייו ללא שינוים ואף פחד להתגרש בשל חוסר הביטחון שלו, גם כשלמדתי לפני 3 שנים אכזב אותי באותה הצורה לא מפרגן ומפחד פחד מוות מאי תשלום משכורת, שמע רק לפני חצי שעה שפוטרתי והדבר היחיד שזרק לי זה: ידעתי שזה יקרה.....(מה זה אומר לא הובן לי), עצוב שאין לך אף אחד בעולם שיכול להיות יד ימינך לעודד ולפרגן (חוץ ממכם כמובן ומחברות קרובות), אבל אני החלטתי, והוא שיחיה את חייו כרצונו נכון שהייתה לו עבודה מסודרת 30 שנה אז? יכלה להיות לי אותה עבודה כבר 15 שנה אך בחרתי שלא להיות במסגרות כפי שהוא בחר וזאת זכותי. נשארת אופטימית, שואפת להצליח, זה לא פשוט ולא מהר אך צריך סבלנות וכוח רצון בכל דבר וכנראה שיש לי אף אחד לא ישבור אותי (עם בנישואים שלי לא הצלחו אז...), ובנימה אופטימית, שמחה שיש לי אותכם ואתכן, אוהבת אותכם/ן ומאחלת לכם בריאות שלום ואהבה.
 
הנה עוד סיבה

שאנחנו כאן לתת גב להיות אוזן קשבת לקבל להכיל ולעודד אנחנו איתך
 
מוצאת יקרה - דלת אחת נסגרת

ונפתחת עבורך דלת לחיים מלאים ומענינים, קחי את השנוי הזה למקום טוב בחיים. מאחלת לך הרבה שמחה והמון אנרגיות חיוביות לקראת התחלה חדשה ומרגשת
 
ותדעו לכם שלא היה לי יום כזה מוצלח

זה התחיל לא הכי הרגשתי לא טוב וכשראיתי אותה חשכו עיני וכמעט התעלפתי מהתרגשות העצבים, זה המשיך לא רע כשישבו מולי היא ועוד 2 ראשים בכירים והרגשתי כמו בבית משפט, ואז כשיצאתי פגשתי עמיתה לעבודה שהייתי צריכה לעזור לה בעבודה ולקבל ממנה פרטים בנושא, כשהיא שמעה היא כמעט התעלפה ועמדו לה דמעות, כמובן שהרגעתי אותה ואז הרגשתי הרבה יותר טוב, ומשם נסעתי הביתה להרגעות ואז אחריי קפה צונן החלטתי את מערכת צריך לתקן, ועכשו יש זמן לסידורים אז נסעתי למתקן מערכות שהייתי פקידתו 6 שנים בעבר וישבנו וצחקנו ועל הדרך אישתו התקשרה וביקשה בתחנונים שאחזור כי רק אותי היא יכולה לשאול לאן הוא הולך ומתי הוא חוזר (אישה מצחיקה שכזאת-תמניה), אז בהמשך היום הנפלא קפצתי לרחוב ממול לחנות החדשה של החברה שלי שהיא קוסמטיקאית אדירה, אני בדרך כלל לא בעד אך כנראה שהגיל עושה את שלו והשחורים על הפנים אינם יורדים לבד, וקיבלתי טיפול שחבל על הזמן שכלל גם מסג´ שעמי הבטיח ולא קיים, יצאתי משם רעננה כמו שפנפנה, וצעדתי לעוד אוטובוס מבהיל שלקח אותי הביתה לילדים המתוקים שרצו אליי עם המון חיבוקים. והחלטתי שהיה זה יום נהדר ואת כל התודה אני חייבת רק לה (לבוסית המרשעת).
 
כלנית

את רוצה ללמוד שוברת את הראש איך זה יסתדר לך עם העבודה ובום עושים לך טובה ופותרים לך את הבעיה איך זה?
 

כלנית 2

New member
מוצאת...אני בטוחה..../images/Emo6.gif

שעוד ינסו..."למצוא אותך".. ואת תתני להם את..
או שגם את זה הם לא שווים?
 
למעלה