מתפוררת...

• פותח הנושא ל
  • פורסם בתאריך
מצטערת להרוס לך

אני ממש לא רוצה לקלקל לך את הערב, אבל אני פשוט כבר נחנקת מהדמעות שכל הזמן נוזלות ונוזלות, אבל לא מוכנות לצאת ולהתפרץ החוצה. הם תקועות במעמקי הגרון, ופשוט בא לי לצרוח, בא לי להעניש את עצמי(למרות שאני יודעת שזה לא יגרום לכאב לעבור) רוצה להרפות מן קצה החוט עליו מונחים חיי, אבל פוחדת להשאיר מאחור הרבה אנשים עם כאב וזה בעצם הדבר היחיד שעוצר. אני אומרת לך, החוט עומד להקרע כל רגע. איך אני יכולה לתקן, לשפץ? להמשיך לרצות לחיות????????????????

ל

New member
חיבים להמשיך לחיות!!!!

חמודה, דבר ראשון את לא הרסת לי שום דבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תשמעי, אם קראת מה שכתבתי אז יש תקופות קשות מאוד בחיים - אבל הן עוברות וזה בטוח! גם את כמוני עכשיו בדרך אל הפסגה, הכל כל כך רע וקשה, אז בואי ביחד נעשה מאמץ ונצעד למעלה - כי אח``כ נביט ביחד לאחור ונצחק - תאמיני לי, חבל לנו לאבד את החיים האלו, וחוץ מזה לא אנו נהיה אלו שנחליט מתי הם יסתימו - הם יסתימו וזה בטוח - אבל רק - פשוט אך ורק כשהאל ירצה - ובואי לא נעזור לו בהחלטות - חבל על הניסיונות - לא יצא מזה כלום - תאמיני לי (אני מדברת מתוך שני ניסיונות).... תנסי לשפוך את לבך ולספר לי - תאמיני לי - זה יקל עליך. מחכה לך...

ל

New member
.......

אם תרצי שהקשר יהיה מהיר יותר אז נוכל לעבור ביחד לאתר הבית הירוק תכתבי לי בבקשה אם כן? הכתובת של האתר: http://www6snunit.k12il/green מחכה לך תכתבי - בבקשה...

מצטעת חשבתי שהלכת אז.......

...כתבתי הרגע לirka ,כן,אני רוצה לעבור לבית הירוק בעיקרון משם הכרתי את האתר הזה. מחכה שתודיעי אם לחקות בקבוצת הדיון או מה? אני מודה וזקוקה לך, באמת! אז אני שמחה שאת כאן איתי עכשיו נ.ב מחכה לתשובה סופית

ל

New member
מחכה לך... בבית הירוק

כתבתי לך עוד תגובה אחרי מה שכתבת ל-irka , תקראי אותה ובואי לבית הירוק... אני מחכה לך שם להתראות....

למעלה