מתעניינים??!!

מאיושית

New member
אני../images/Emo70.gif

כאילו דה!
שאני לא אבוא
ד"א- אתמול הייתי באונל בירושלים, היה פשוט מדהים! האוירה שם, האנשים, ני שעוד לא היה שם שירוץ היום הוא מחר. מטרה מקודשת...

את באה היום? ותרגום של מה שמעיין

אמרה. כאילו דה! שאני לא אבוא??? ד"א- אתמור הייתי באוהל (אוהל המחאה) בירושליים, היה פשוט מדהים! האוירה שם האנשים, מי שעוד לא היה שם שירוץ היום או מחר

מאיושית

New member
אופס../images/Emo12.gif

כן, כן, כתבתי את זה די מהר.....
ואני כנראה אגיע מחר בבוקר לאוהל. מי עוד בא

hadasbaril

New member
אני לא....

יש לי טיול שלושה ימים בערבה בערך...... אבל ראיתי אתץ שי דהרי היום!וכמה גרעינרים.....היה כנסשנות שירות ולעניין דהרי ביסר במיונים קשים יותר-מבחנים פסיכולוגים בהצלחה לכם

שמענו...

מבחן 300. כדי לעלות את הרמה ולמיין בצורה הטובה ביותר לגרעין. וכולם יודעים שיש לי סריטה-אבל הרופאים עוד לא גילו...

רציתם הסבר?,קיבלתם...

לכל מי שלא יודע: המבחן החדש שכנראה יהיה במיונים לגרעין עודד הוא מבחן 300. בעיקרון המבחן הוא מתחום הפסיכולוגיה, והצבא אימץ אותו ומשתמש בו בראיונות אישים ובמיונים לחיילות. המבחן בנוי מכ-300 שאלות אמריקאיות, ואמור לבחון אישיות, כדי למיין מי מתאים למסגרת מסויימת ומי לא ובמקרה של גרעין עודד זה מי מתאים לגרעין עודד,ולקומונה צפציפית בפרט. המבחן הוכנס למיונים מכייון(אני חושב...) שנמאס לתנועה שכולם לוקחים את הגרעין כ"ברירת מחדל",כלומר "אם אני לא התקבל ל..., תמיד אוכל ללכת לגרעין". התנועה מנסה להראות כי שנת השירות שלנו לא פחות טובה משנות שירות אחירות, והיא תקבל מעכשיו רק אנשים איכותיים ומתאימים. (מעניין אם אני נכלל בהם...)

נ ו ם

New member
חח עשו את זה לחברה שלי ו...

... במשהו של הצבא ושאלו אות מלא שאלות מטומטמות כמו - האם את נמשכת לגברים נמוכים? (אולי נשים את זה בסקר של הפורום?) (אני לא נותנת דוגמא סתם זה באמת היה)

כל מי שהולך- תקראו!!!!

יש לאחי יום הולדת ביום שבת... (היום השני של המתעניינים...) אז תלכו אליו ותשירו
לו- "היום יום הולדת...", "ה
היפים
על ראשינו..." וכו´...
וכפי שרואים, נבצר ממני לראותו ביום הולדתו, ואני אראה אותו רק יומיים אחרי שהוא כבר בן 19 אז... תמסרו לו את אהבתי!!! והמון המון המון המון המון
ממני, המון
ות ו
ים ממני, ושאני אוהבת אותו הכי הכי בעולם!!
המון
למי שיעשה את זה....
אוהבת... מור´וש

קוף(הידועה בתור ברנס) !

קיבלת את הכפה משרונה??? אני מאוכזבת מימך קשות!!! היה לך שבוע ויומיים להגיע לאוהל וכמו הקוף הקלאסי-לא באת!!!

מעין.

לא קיבלתי שום כפה. ואת יכולה להיות מאוכזבת...,יש כאלה שפעלו מתוך האוהל ויש כאלה ש ל א יכלו (ושימי לב לא לא רצו, לא יכלו!!!) להגיע ועשו דברים אחרים בנושא. וגם אני אוהב אותך.תודה באמת.

just stav

New member
אםילו שאני י"אניקית גם אני באה...

כדי לצלם את הסרט שלי! אז כשתגיעו לשם תדעו: המטורפת עם המצלמה זאת אני. (בהנחה שהמורה לא יבטל את הסרט עקב ´בעיות בלתי צפויות´...)

למעלה