מתעניין.

מתעניין.

אין ספק שתחום המאגיה והכישוף הוא תחום שקוסם לכל אחד. אין ספק שכל בנאדם רוצה לקבל את הכוחות ולגרום לחייו להשתנות, לגרום לחייו לקבל צורה על פי החלטותיו. אבל האם לדעתכם, זה אפשרי? האם באמת אתם שולטים בחייכם בעזרת מאגיות? האם גרמתם לשכנים מעצבנים לעזוב את ביתם או לחזות את העתיד? האם תקשרתם עם ישות? אני, כרוב בני העולם, מתקשה להאמין. אבל מצד שני אני מתקשה להאמין שכל כך הרבה אנשים מתעסקים במאגיה וכישוף אם היא כלל לא הייתה קיימת. אני יודע שאתם מאמינים בזה, אחרת לא הייתם קוראים את השאלה שלי, כי לא הייתם נכנסים כלל לפורום הזה. אבל האם באמת גרמתם לדברים להשתנות? האם באמת תקשרתם עם מתים? האם באמת הרגשתם את הכוח והאנרגיה שבמאגיה? סיפורים, דוגמאות וכל אמצעי שכנוע שיעזור לשכנע אותי שעולם הכישוף אכן קיים, יתקבלו בברכה. כי אני בהחלט מתעניין אבל מתקשה להאמין.

gwizard

New member
להתעניין זה נחמד

בתשובה לשאלה שלך - כן, המאגיה היא אומנות ממשית ובהחלט ישנם דברים כגון לחשים / טקסים / קמעות / שיקויים שעובדים. יש רק עניין אחד: אני לא רוצה לשכנע אותך. אם אתה פה - סימן שאתה לא שולל. ומשם, הדרך קצרה ללהאמין. אבל כל זה לא דרוש, כי את החיים שלך אתה יכול לסדר גם ללא מאגיה באופן מודע. כולנו, בין אם מאמינים או לא, בין אם מיומנים ומלומדים או לא משתמשים במאגיה בחיי היום יום. רובנו לא יודעים את זה, ואלו שכן - לומדים להשתמש בזה בצורה יותר יעילה. ההחלטה אם לעסוק בזה או לא תמונה בך. לי נשאר רק להביא לך לינק למקום שיוכל לסייע לך בתחילת דרכך. http://campus.wicca-israel.com

imdark

New member
סתם בגל שהיזכרתה כוחות

לאדם אין שום כוחות מיוחדים כאשר הוא משתמש במאגיה לאף אחד אין שום כוחות מיוחדים כאשר הנושא מגיעה למאגיה זו טעות לחשוב במאגיה שככל שאתה זקן יותר כך כוחכה גדול יותר בגלל שמאגיה לא מבוססת על כוחות אלא על הבנה והקר כמות הכוחות שיש לי שווה לכמות הכוחות שיש לך אבל ייתכן ובדי אן איי שלי ישנם דברים ההופכים אותי ליותר מוכן לוותר על המידע שלי מול הכאוס ומוכן לוותר על ההיגיון שלי מול האי סדר (זו יכולה להיות כמות מסוימת של נוזלים המתפשטים במוח וזו יכולה להיות החולשה שלי והרצון שלי להבין את מה שמסביבי והייתכן שזו ההקרה של הרוחות בי (שמאן נבחר על ידי הרוחות ולפי כךייתכן והמתים בוחרים את שליחיהם בין החיים באזרת פתיחת ההיגיון ושינוי משהו בטיבעו ובעזרת אולי תיקשור איתו ועם בני משפחתו)

imdark

New member
וקנוקודה אחרונה

אלו הם לא כוחות אלא דלתות פתחים שכל אדם יכול ללכת בהם אך לעיטים הם קטנים יותר ולעיטים הם גדולים יותר

למעלה