מתעניין..

PernaLonga

New member
אתה בושה לקבוצה.../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחחחחח סתם...
קוראים לו דריאן קפלן/קוברו (coveiro) ואני גם מתאמן איתו(מן הסתם...)

GATINHA

New member
פעם ידעתי את של כולם

אבל עם הזמן אני מוצאת את עצמי מתאמצת להזכר. עד היום אני זוכרת שהתקשרנו לבית של אודי ובקשנו את צ'יקו ואמא שלו לא ידעה מה אנחנו רוצים ממנה
אני לא זוכרת את השמות של הבנות...התקלת אותי

GATINHA

New member
קודם כל אני בת

דבר שני- למה קוראים לך פרנה לונגה? (יש כ"כ הרבה..והמורה שלך היה חבר טוב של אחד מהם)

PernaLonga

New member
הערה ההיא לא הייתה אלייך אלא אל

דניאל. כי הוא לומד ביחד איתי. וקוראים לי פרנה לונגה כי יש לי רגליים ארכות. ואת צודקת שהמורה שלי חבר של פרנה הישראלי תלמיד של עידן ואני אפילו מכיר אותו. שמעתי שקראו לילד ככה בגלל שהוא היה דומה לפרנה תלמיד של עידן

GATINHA

New member
אז אתה יודע שהוא כבר לא

תלמיד של עידן ממזמן... ע"ע מה שעידן עשה.

PernaLonga

New member
אני יודע שהוא לא תלמיד של עידן

אבל אין לי מושג למה? אולי את תגלי לי... מה הוא העיף אותו או משהו?

GATINHA

New member
כי עידן נתן לו ברירה

או שהוא חבר של מרסלו רודריגו ופלה או שהוא בקפוארה. ופרנה בחר בחברים בלי למצמץ

GATINHA

New member
החברים שלו

נשארו תחת מאסטרה אספירו מירים, עידן שילם כסף למאסטרה סואסונה כדי שיוכל להשתמש בשם שלו,המאסטרים רבו...

Bantus

New member
למה שלא נדע??

אם מישהו אומר שהוא מכיר את המדריך שלו ותשאל אותו מה השם האמיתי שלו והוא לא ידע מה לענות לך, זה אומר שהוא לא ממש מכיר אותו... אני יודעת איך קוראים למדריך שלי (אם זה מעניין) קוראים לי קרלוס (או קארלוס) אבל זה נכון, מרוב לקרוא לו בכינוי שלו כבר לא זוכרים את השם האמיתי. אבל ככה זה גם עם התלמידים, מרוב לקורא להם בקינויים אני שוכחת איך קוראים להם לפעמים...זה דיי משעשע...

Mr HaiM

New member
נכון למה שלא נדע../images/Emo35.gif

האמת אני קורא למאמן שלי בשמו... ולא בכינוי לפעמים אני קורא לו בכינוי... וגם לי הוא קורא לפעמים בשם לפעמים בכינוי ולפעמים בשם משפחה.. רק שהוא מעוות את השם משפחה!!

למעלה