מתעניין

MaT 17

New member
מתעניין

אין לי שום מושג על אסטרולוגיה אבל הנושא מעניין אותי והייתי רוצה לדעת קצת מידע בסיסי.. מה זה כל המפות האלה?? מה הקשר לכוכבים??

MaT 17

New member
ולמטרת ההבנה-

15/8/89 ישראל, טבריה, שעת לידה 12 ו20 בצהריים. איך המידע הזה אמור לעזור לכם להבין עלי דברים??

הסבר

כל כוכב, כל מזל, כל בית, ובעצם כל פריט במפה, מסמל משהו. גם הקשרים בין הכוכבים, המזלות וכו' משמעותיים ומספרים לנו הרבה על האדם. מהם תכונותיו הפנימיות, מהן תכונותיו החיצוניות, מה האופי שלו, איך הוא חושב, איך הוא מגיב וכו' . וגם יש מידע על נושאים שונים כמו אישיות, כספים, תקשורת, זוגיות, קריירה וכו'. אסטרולוגיה זה כמו שפה חדשה. כמו שאתה לומד למשל אנגלית, ויש בה אותיות אחרות מעברית, ככה גם באסטרולוגיה יש סימנים שמסמלים דברים למשל יש סימן שמסמל קריירה, סימן אחר מסמל זוגויות וכו' .. וגם יש סמלים שמסמלים תכונות מסוימות כמו למשל עצלנות, עקשנות, איטיות וכו'. ככה לומדים לאט לאט עוד ועוד מידע, ורואים אילו תכונות משפיעות יותר, אילו דברים משמעותיים ומופיעים ביתר עוצמה וכו'.

MaT 17

New member
תודה,

השאלה מי גילה את זה שדווקא סימן מסוימם מסמל משו מסוים אחר? ואיזה פרטים אני צריך להגיד על עצמי כדי שאחד מחברי הפורום יאמר עליי כמה דברים??

אממ

אני לא יודעת מי בדיוק גילה את זה, אולי האסטרולוגים הקדומים, אולי מישהו אחר - לא יודעת.. ולצערי, אנחנו לא מנתחים מפות לאנשים מתחת לגיל 30, כי אלה החוקים.

MaT 17

New member
יש חוק כזה?

מה ההיגיון מאחורי החוק?? למה אסור?

אחיקם ר

New member
החוק הוא רק בפורום - לא משהו אוניברסלי.

ההיגיון מאחורי "החוק" הוא שאנשים מתחת לגיל 30 לא יכולים לפדבק מספיק טוב. מטרת הפורום היא לתת לכולנו, החובבים כאן, הזדמנות לנתח מפה - ובתמורה לקבל פידבק הולם מבעל המפה, וככה ללמוד. אנחנו נותנים מזמננו, ובתמורה בעל המפה נותן מזמנו לפדבק (וככה עוזר לנו ללמוד). זה יחסים של תן וקח. ניתוח מקצועי, אמיתי, מורחב, זה מקבלים רק אצל אסטרולוג, ותמורת סכום כסף על הזמן שלו והטרחה שלו. למה רק מתחת לגיל 30 דווקא? כאמור, מי שעבר את גיל 30 הוא בוגר יותר, עבר יותר בחייו ולכן יפדבק טוב יותר. נכון שמכל כלל יש יוצא מן הכלל, ולפעמים נמצא בני 30 שעברו פחות (מכל הבחינות) מבני 20, למשל. עם זאת, חייבים לשים איזשהו רף - הרף הזה הוצב בעקבות ניסיון העבר שאנשים ביקשו ניתוח, החובבים השקיעו את כל מרצם וזמנם, ובתמורה האדם, לרוב ילד, פשוט נעלם ואפילו לא פידבק מילה אחת.... אז החלטנו שלא לוקחים צ'אנסים. אגב, גיל 30 זה הגיל (פחות או יותר) ששבתאי חוזר למקומו הטבעי במפת הלידה, וזה מעין סימן אסטרולוגי לבגרות. לכן גיל 30 דווקא.

למעלה