מתענגת

serpentine

New member
מתענגת

כמו דוחפת עצמי מן המגדל/ הלילה אפול על גוף לא מוכר/ אתרחץ במערומיי בתוך האגמים שיציף בי/ אעביר ידיו על אברותיי/ הוא ימצא בי נחמה/ כל שייגע יהפוך זהב/ יהיה לו הדם המיוחל/ וטעם השינוי של עורי/ אני אעלה מעלה- מטה/ ארכב מעליו כמו מרחפת/ עד שימצא בי האחת/ עד שייגמר לו הכח להמשיך בתוכי/ אל יבין קימוריי/ זיעתו תיוותר שלולית על הסדין/ אבהה בו - אתנתק/ עד יוולד ממני האחר.

שמים1

New member
רגע בוהק של טופז ../images/Emo79.gif

בלילה סגריר רוצה להתעטף ברגע אחד בוהק של טופז תצחק אלי בצחוק מטורף של תשוקה . אפקיר את מקלעת שערותיי בידך בדממות יזעקו חושיי הכמהים. יכולתי להאחז בחלום לגעת בשולי שערה מוזהבת להגיע עימך עד לתהום, בהשקת כנפיים תמהונית. לטפס בסולם השמימה לקטוף מילים של אהבה.

odo13z

New member
בוהק חבוי...../images/Emo66.gif

בימים של תוהו בלילות של ספק אותך...רק בדימיון חובק מכה בי אהבתי מצליפה.ללא רחמים. ושוב...טועה,שוגה,שוטה... נדחף מקיר אל קיר כמעט ולא רואה בוחר מילים שגויות נופל שוב...לכל הבורות זועק בקול...בכוח היייייייי....זה אני. לא השתניתי.עדיין זה אני. אולי בוחר מילים לא נכונות. אומר שטויות.... אבל ... איתך,בלי כחל וסרק בכל הלב. איתך...מכל העולמות.

שמים1

New member
האם זה אתה?

האם זה אתה מתדפק על שערי חלומותיי מופיע כסערה על משברי געגועיי? לוטף גופי ברכות מצית שובלים של אש בנשמתי. האם זה אתה השלכת לעברי פרח בר נישא על גביי הרוח טומן בחובו את כל ערגותיי. האם זה אתה?

למעלה