מתעורר מוקדם מדי

girman

New member
מתעורר מוקדם מדי

אני לא ידוע אם זה הפורום לפנות, אבל הבעייה שלי שאני מתעורר מוקדם מדי. כבר שנה, לא משנה אם זה יום בית ספר או יום חופש- אני מתעורר כל יום בשעה 6 וחצי בבוקר. לפעמיםאני מצליח להירדם שוב, אבל זה רק עד 8. הייתירוצה לדעת האם יש אפשרות כלשהי שאאריך את השעה שאתעורר בה, אני מנסה ללכת לישון כמה שיותר מאוחר- אבל לא משנה באיזה שעה אני הולך לישון- תמיד אתעורר ב6 וחצי. יש איזה פיתרון?

שעון פנימי זה דבר נפלא, עדיף

עדיף שתנצל את השעה הזאת כאשר לא הרבה ערים בה, למדיטציה, חזרה על החומר למבחן, שעורי בית, חלומות בהקיץ וכו´ - רק לא לישון שוב ולהרוס את הפוטנציאל להתחיל את היום בשלווה. לידיעתך, בארצות המזרח השעה שש וחצי / חמש וחצי שעון חורף איננה מוקדמת שכן מערכות הגוף חוזרות לפעולה יעילה מהשעה שלוש לפנות בוקר והלאה. שבוע טוב אסתיה

מסכימה

06:30 אינה שעה מוקדמת והיא בהחלט אידיאלית להתחלת היום , ואם יש לך זמן מיותר עשה איזשהו סוג של ספורט / טאי צי / יוגה או מדיטציה .. מה שפחות בריא הוא הנסיון שלך ללכת לישון מאוחר , אין טעם להלחם בגוף , הוא יודע מה טוב לו , נסה להתאים את עצמך אליו ולא הפוך.. אני מצרפת הסבר שלי על השעון הסיני , להנאתך.. שבוע טוב יעל

ועכשיו הקישור

לתשובה
יעל

לא מסכים, אז מה?

הנקודה היא שהגוף שלך אומר לך משהו. אפשר להתווכח איתו, אבל אם הגוף שלך, באופן אישי, דואג להתעורר בשעה מסוימת, כנראה שיש לו סיבה. אפשר להילחם בה: ללכת לישון שעה לפני הזריחה, או להתעקש להישאר לישון, אולי אפילו לקחת תרופות מרדימות - אבל עדין, הגוף שלך מנסה להגיד לך משהו. אז אל תקשיב לו, סך-הכל מי זה "הגוף שלך" שיגיד "לך" מה לעשות?!?! רק למען הסר ספק, הנ"ל כתוב באירוניה...

../images/Emo8.gif ../images/Emo88.gif../images/Emo166.gif../images/Emo140.gif רק לא לקחת

באופן אישי...

למעלה