מתעורר בתוכי

נסיכה4321

New member
מתעורר בתוכי

פלסת למרחב האישי שלי. אמרתי לך כמה וכמה פעמיים שאני לא רוצה. לא הפעלת עליי כוח פיזי. אבל כוח שישחק לי ברגש הפעלת. נכנעתי לך. הייתי כבר ללא מילים ונתתי לך. היינו בחדר שלי. ואז חדרת עליי שאני לא רוצה בכלל. זה היה כמה דקות ספורות. אבל זיכרון שנשאר בתוכי. שלמה לא אמרתי לך בעצם ללכת? שלמה נכנעתי לך. להגיד שזה היה אונס? אני לא מסוגלת.
אמרת שאתה אוהב ואכפת לך.
מי אוהב ואכפת לו , לא משחק על הרגש של האישה ובסוף היא נהיית כנועה לו.
לא רוצה להיות כנועה.
לא חודרים למרחב האישי אם לא רוצים. ולא משחקים את עצמך שאתה נעלב
ואז זו תהיה הזדמנות להכינס למרחב בפרטי שלי

liorah1

New member
נסיכה יקרה

נסיכה יקרה
טוב שאת מתעוררת לדרוש את הגנת המרחב הגופני והרגשי שלך. אפילו שהדרישה הזו היא בינך לבינך, היא חשובה.
שולחת לך חיבוק
ליאורה

נכון מאוד

לאף אחד אסור להכנס למרחב הפרטי שלך, לא משנה שזה נעשה " בעדינות"או באופן מסווה של " אהבה " המסכה היא לא העיקר בטח שהיא לא שווה בהכרח לפנים כלומר למהות, אני מציע לך, לשואל את עצמך מה הוביל אותך למצב שנכנעת ? למה זה קרה ? למה לא אמרתי לא ? מה החלק שלו בזה ? והכי חשוב איך אני יכולה למנוע מצב כזה בעתיד, הצלבי בעצמך שאלות,נתחי מצבים, וכתבי הכל, גם לעצמך וגם כדיאלוג בפורמים ובכל מקום אחר, כתיבי בועט אבל שקול, דעי מה מקומך, איפה את ניצבת, ומה המטרות שלך , זהו, שהיה המון, בהצלחה את יכולה יש סיכוי , מאמין שיש לנפגעת פגעיה מינית לשפר את מצבה, לא להבכרא, זה לא יבירא לעולם, אבל בטח הקלה, ושלווה יחסית, בהצלחה בהמשך .

למעלה