מתסכל....

מתסכל....

כבר שלושה לילות שאני לא (לא!!!!!!!!) מיניקה את הקטנצ´יק. בעלי קם אליו וזה קורה רק פעם אחת, בערך (אם כי לפעמים קצת ארוכה). ובכל זאת אני עייפה!!!! מה זה? כששינתי היתה מופרעת הייתי יותר רעננה. (או שאני טועה).

זיו25

New member
הנה משהו שאולי יעזור

(אני לא רומז שזו עייפות כרונית... אבל התפריט נראה לא רע...)

zimes

New member
זה רק מוכיח ש...

יש לך עוד כמה סיבות להיות עייפה, פרט להתעוררויות בלילה... ההנקה, גם במשך היום, דורשת המון כח. האחריות לילדון היא משהו שאין לזלזל בו. תמשיכי, גם עכשיו, לדאוג גם לעצמך!

לאה_מ

New member
אני חושבת שלוקח זמן להסתגל לדפוס

שינה שונה, גם אם "אובייקטיבית" הוא טוב יותר מזה שהיית רגילה אליו. אני עדיין לא הפסקתי להתעורר בלילה (למרות הגמ"ל - זה דורש לא פחות התעוררויות מאשר ההנקה), אבל בפעמים הבודדות שיצא לי לישון לילה רצוף, לא קמתי רעננה כפי שחשבתי שיהיה. לשמחתי אני יודעת שאף ילד בן 3 לא קם 3 פעמים בלילה...

אפרת_ח

New member
ווישפול ת´ינקינג

הם גומרים לקום מרעב, הם קמים בגלל חרדת נטישה. ואח"כ חלומות רעים. ואז הם נגמלים מחיתול וקמים לשירותים. ואז יש מפלצות וזאבים. חד גדיא חד גדיא. ובסוף בגיל 16 את תשארי ערה כל הלילה לחכות שהם יחזרו...

מאיה10

New member
ועל זה נאמר

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק

כמה אפשרויות

המתח של הגמילה גורם לך לעייפות. אז- זה יעבור ברגע שתביני שהכל עבר בשלום
העייפות קשורה לאיזהשהו תהליך פיזיולוגי. זהירות מסתובב עכשיו וירוס שדומה נורא למחלת נשיקה! את פשוט עוד לא החזרת לעצמך את כל השעות החסרות... או שעוד לא הסתגלת לישון לילה? דפוס שינה השתנה?

מאיה10

New member
עם האוכל בא התיאבון ../images/Emo8.gif

גם אצלי לפעמים דוקא אחרי לילות שאני ישנה יותר אני יותר עייפה. העייפות זה לא משהו שעובר כל כך מהר. כנראה כאשר ברור לנו שאין ברירה אז משנסים מתניים ומסתדרים עם העייפות המטורפת אבל מתישהוא יש צניחה. (אני קמתי חצי שנה כמעט כל שעה בלילה!!! ועכשיו אני קמה פעמיים שלוש ואני עדיין עייפה). יהיו עוד ימים כאלה וימים יותר טובים.

ענבל30

New member
ועוד רעיון...

אולי כדאי לבדוק את רמת הברזל בדם שלך? מחסור בברזל יכול לגרום לעייפות...

למעלה