מתנת שחרור

darling6

New member
מתנת שחרור

שלום.. אני משתחררת בשבוע הבא ואני מתלבטת לגבי מתנות שחרור לחבר"ה אצלנו.. הייתי רוצה לקבל רעיונות (מקוריים אם אפשר..) מחב"רה שכבר השתחררו...

Red11

New member
הייתי גם באותה הבעיה...

קניתי לכל משרד משהו סמלי וצירפתי ברכה קטנה. לשני אנשים שקרובים אלי במיוחד קניתי מתנה אישית (שגם לא חייבת להיות יקרה, אלא חשוב להראות שהייתה מחשבה). אל תתפרעי עם המתנות, זו דעתי - בכל אופן.... שחרור נעים!!

אני קניתי לכולם אקווריומים...

עגולים קטנים מזכוכית, עם שני דגי זהב ועץ קטן ואוכל וכל מה שצריך.... קניתי לכל אחד מהמשרד שלי שזה היה ....5 וקניתי גם מחבט כזה כמו של טניס, שהחוטים שלו עשויים מחשמל כדי להרוג יתושים, כי היתה לנו מכת דבורים רצינית... וקניתי מחזיק מפתחות ששורקים לו אז הוא מצפצף, לכמה חבר'ה שהיתה להם נטיה לאבד את הצרור מפתחות... ועוד כמה מתנות אישיות....

מאטפיקס

New member
אממ..

אני עשיתי לכולן דיסק- די וי די -עם קליפ של כל הרגעים היפים שלנו (בתמונות) מהמסלול, וכל מיני...עם איזה שיר מרגש ברקע...כולן ממש התלהבו, וזה לא עלה הרבה ...למרות שזה היה ממש מושקע (אסיפת תמונות, עריכה מטורפת) שחרור נעים

Jan22

New member
יוסי הדפוק

מספיק לרשום שטויות ,מספיק לדבר על מוות!

IrIsH BaBe

New member
נממ

אתה הגלגול של זיקי הזיקית במקרה? [אם מישו מכיר אותו]

*-*SUNSHINE*-*

New member
תלוי אם יש לך זמן/עצבים

או כוח להשקיע. אני עשיתי לכל אחת(היו 25 סה"כ) לוח שעם קטן(20*30 משו כזה) ועליו 2 תמונות מהצבא,ברכה אישית והיו כאלה שגם קיבלו משו בנוסף. למשל לקחתי כלי פלסטיק קטן של עציץ.מילאתי אותו בסוכריות טופי ו"שתלתי" עצם קטנה של כלב.כאילו עצם הפז"מ וצירפתי לזה הוראות שימוש או טיפול וכזה...

למעלה