חידה! מי יודע מה זה ???
ע עינבר מרקו New member 16/11/07 #3 רק על מציצות את חושבת? זה באמת רעיון נחמד אבל זה לא מי שמנחש מקבל את זה מתנה ממני בדואר
C Cגלית New member 16/11/07 #4 יאאאאאאאאאאאאא רגע רגע, אני יודעת. זה לישיבה במסעדה!!! כשיושבים לאכול ועוד חלק רעב, אז הוא יכול להאכיל גם תחת השולחן.. לא?
יאאאאאאאאאאאאא רגע רגע, אני יודעת. זה לישיבה במסעדה!!! כשיושבים לאכול ועוד חלק רעב, אז הוא יכול להאכיל גם תחת השולחן.. לא?
ע עינבר מרקו New member 16/11/07 #5 יש לך ראש מלוכלך.. זה שזה נראה כמו.. זה לא אומר.. או שכן? בכל מקרה שוב רעיון מקורי ויפה, אבל... לא!
C Cגלית New member 16/11/07 #6 מתנת שבת לעונה נכונה- על החידה של עינבר. מהחנות המדהימה- ריגושים http://www.excitements.co.il/ תהנו
ל לחישה האחת New member 16/11/07 #39 גדול... רק עכשיו נכנסתי וקראתי את כל התשובות התמוגגתי מצחוק.. מתקן ליבוש ויברטורים?? בחיים לא הייתי עולה על זה - ענק!!!
גדול... רק עכשיו נכנסתי וקראתי את כל התשובות התמוגגתי מצחוק.. מתקן ליבוש ויברטורים?? בחיים לא הייתי עולה על זה - ענק!!!
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 17/11/07 #55 ../images/Emo6.gif לא יודעת על השאר- אבל אתה בהחלט מצחיק בטירוף!
ב ביצית בת 40 New member 17/11/07 #70 הנה הבאתי לך זיינים (לפי המנגינה העתיקה של הנה הבאתי לך פרחים) הנה הבאתי לך זיינים אם כי פרחים זה מקובל והזיינים צבעוניים תקעי ישר באגרטל...
הנה הבאתי לך זיינים (לפי המנגינה העתיקה של הנה הבאתי לך פרחים) הנה הבאתי לך זיינים אם כי פרחים זה מקובל והזיינים צבעוניים תקעי ישר באגרטל...
ל לחישה האחת New member 17/11/07 #71 ../images/Emo45.gif באמת איך זה שלא נכתבה גירסה פרחים היה בונבונים היה זיינים... - גדול!!