רגע אני מעבירה אותו למצב שקט ולא רוטט.
F folkman1 New member 12/10/05 #150 הרעש של מקל הקסמים הורג את כל התענו ובכלל יש המלצות על מקל קסמים שקט וטוב כן מתנה לידידה נו לרגל יום הולדתה
הרעש של מקל הקסמים הורג את כל התענו ובכלל יש המלצות על מקל קסמים שקט וטוב כן מתנה לידידה נו לרגל יום הולדתה
ה המורה ללשון New member 11/10/05 #32 גלי עטרי דוקא שרה "ובלילות עושה קסמים ולא אכפת לי שיגידו היא בעננים..."
ה המורה ללשון New member 11/10/05 #29 אנחנו בפורום מ"מ מגורים מגורות! לא שמעת שהגירושין מכפילים את (ה)מקומות המגורים? ואם לסטות קצת מן הנושא, זה די טבעי שכן, רבים מאיתנו מתפתחים מינית לאחר הפירוד (הצורך בשחרור ובחוויות חדשות שמאפיין את ראשית התהליך)
אנחנו בפורום מ"מ מגורים מגורות! לא שמעת שהגירושין מכפילים את (ה)מקומות המגורים? ואם לסטות קצת מן הנושא, זה די טבעי שכן, רבים מאיתנו מתפתחים מינית לאחר הפירוד (הצורך בשחרור ובחוויות חדשות שמאפיין את ראשית התהליך)
V vered 37 New member 11/10/05 #37 רק רציתי להגיד למורה שאני שמחה שהתעוררת....ממקל הקסמים. נו כנראה שהקסם עבד.
ג ג ל י ן New member 11/10/05 #124 תלוי למי ....רק למי שלא מסודר זה מכפיל . למי שיש את הפינה שלו אף פעם לא יחליף מגורים אלא אם כן הוא פרזיט שחי על חשבון אחרים/אחרות.
תלוי למי ....רק למי שלא מסודר זה מכפיל . למי שיש את הפינה שלו אף פעם לא יחליף מגורים אלא אם כן הוא פרזיט שחי על חשבון אחרים/אחרות.
ס סוף עונה New member 11/10/05 #7 מכירה את המקלות האלה../images/Emo8.gif יש עם פנינים יש בלי פנינים, כאלה מסתובבים וגם כאלה שלו העיקר שהקסמים יהיו באמת קסומים
מכירה את המקלות האלה../images/Emo8.gif יש עם פנינים יש בלי פנינים, כאלה מסתובבים וגם כאלה שלו העיקר שהקסמים יהיו באמת קסומים
ש שירלי6 New member 11/10/05 #9 השיקוי הזה צריך למכור יחד איתו סדין חדש.............. תתחדשי מתוקה, אני מקווה שלא תסתגרי בבית בגלל ה"מקל קסמים" הזה...........
השיקוי הזה צריך למכור יחד איתו סדין חדש.............. תתחדשי מתוקה, אני מקווה שלא תסתגרי בבית בגלל ה"מקל קסמים" הזה...........
V vered 37 New member 11/10/05 #19 לא כל הקטע זה למצוא מישהו ראוי שיידע להשתמש במקל הקסמים ויחד להגיע לעולמות קסומים.
פ פטיש חציבה New member 11/10/05 #108 ורד אם תמצאי מישהו שיודע להשתמש במקל הקסמים אז הוא בטוח לא צריך מקל קסמים מסיליקון יש לו בטוח מקל קסמים משלו שהוא יודע להפעילו יותר טוב
ורד אם תמצאי מישהו שיודע להשתמש במקל הקסמים אז הוא בטוח לא צריך מקל קסמים מסיליקון יש לו בטוח מקל קסמים משלו שהוא יודע להפעילו יותר טוב
R R a c h e li New member 11/10/05 #11 חחחחח...... רק שתדעי....שהמוכרת לא האמינה לך... כשאמרת שזה בשביל חברה חחחחחחחחחחחח