מתנת קסמים

vered 37

New member
מתנת קסמים ../images/Emo28.gif

לכבוד יום הולדתה של חברתי הטובה ביותר ... השקעתי וקניתי לה מתנה קסומה..לפי בקשתה.. היא ביקשה מקל קסמים.... ידיד טוב המליץ לי על חנות עם אביזרי קסמים נפלאים... מעולם לא ביקרתי בחנות כזו..ודי התרגשתי מהחוויה שאני עומדת לעבור .. הגעתי לרחוב המדוייק..רחוב אפוף עשן מכוניות..פקוק וצפוף .. חיפשתי את המספר ולא מצאתי..מחוץ לאחת החנויות עמדו שני בחורים והביטו בי ..שאלו אם אני צריכה עזרה וחייכו.. הם כנראה הבינו שאני מחפשת את חנות הקסמים .... עניתי להם .."לא תודה מצאתי"..ראיתי את השלט למעלה.. עליתי לקומה השניה... בחורה מאד נחמדה קיבלה את פניי..והזמינה אותי להכנס פנימה. בצעדים מהוססים נכנסתי ולפתע..... התגלתה לעיניי תצוגה מדהימה של מקלות קסמים מכל הסוגים , הגדלים ובשלל צבעים .קיבלתי הרצאה קלילה על המקלות ועל השימוש בהם ומגוון אפשרויות הפעילות שלהם והנהנתי בראשי כן כן.הקשבתי לכל מילה והייתי דרוכה הרי לא בכל יום קונים מקל קסמים..ומה לא עושים בשביל חברה טובה. חייבת לציין שאת משקפי השמש לא הסרתי...ולא בגלל שהייתי נבוכה .. פשוט שכחתי. אז בחרתי לה מקל קסמים מאד מיוחד ואיכותי...ובנוסף שיהיה לה נחמד קניתי לה גם שיקוי נחמד בטעם תות ..שזה יהיה מושלם. המוכרת ארזה את המתנה באריזה מאד יפה ומרשימה... ואז חשבתי בליבי רגע מה איתי לי לא מגיע ???? אז החלטתי שגם לי מגיע מקל קסמים ....מידי פעם להגיע לעולמות קסומים... לא הזיק לאף אחד נכון ? קסמים גלי עטרי לחן: שאול בן אמיתי מילים: עדית פאנק אם תתן לי יותר או תתן לי פחות זה לא ישנה לי שנים לחכות זה לא ישנה או שזה רק נדמה זה לא ישנה לי זה לא ישנה בבוקר ישנה ובלילות עושה קסמים ולא אכפת לי שיגידו היא בעננים

maof

New member
אין ספק שמגיע......./images/Emo140.gif

גם לי היה את העונג להיות באותו אזור,וקניתי לעצמי מראה גדולה שתליתי אותה בחדרי. ובכל בוקר אני שואל.....ראי...ראי שואל הקיר.... מעוף

כמה מהירויות יש למקל הזה ?

זה עם החרוזים המסתובבים ? כל הכבוד על ההשקעה בחברה אחלה חנות קסמים איך היה השיר ההוא עם גוטמן ?

"אם מתחשק לך לפעמים

לפתוח לרגע את דלת הקסמים, בוא ואתן לך מפתח, תכנס ותהיה אורח..." ורד, אמרתי לך כבר שאת
?...

vered 37

New member
לא

אבל אני רוצה החל מהיום לשמוע את זה ממך כמו מנטרה ברור ?

יערית

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

מקל קסמים קוראים לזה...וזה בטח לא האורך שקובע
בטח שמגיע לך,מתי יום ההולדת שלך נשמה?

vered 37

New member
תשמעי

אני באופן אישי מעדיפה רק את האמיתי..מאשר מלאכותי. כתוספת זה מעניין...

למעלה