מתנת סיאף

vikvik

New member
מתנת סיאף

תשמעו , אחת המתנות הכי גדולות שקיבלתי מסיאף וכן הייתי מוותרת על זה בשמחה , אבל אם כבר אז כבר , זה הקטע של לאכול ללא אבחנה , ללא ספירה , בלי רגשות אשם הכי חופשי בעולם. אני מכירה יותר ויותר אנשים והעניין הזה של האוכל זה פשוט מחלת המאה , כולם נמצאים באיזה בעיה עם האוכל. כולם סופרים קלוריות , כולם תמיד רעבים , כולם תמיד מפנטזים על ארוחות שחיתות. פשוט כולם!!!!!!!! ואני פשוט כל פעם מחדש חוגגת לעצמי את החופש הזה , וזה פשוט כיף!

cafesito

New member
כיף עד שמחליפים ריאות.

שמעתי ממושטלים שפתאום מתחילים להשמין לאללה. תארי לך שמחר מרפאים אותנו, איזה שמנים ניהייה. באמת הצורך להשמין כשכולם מנסים לרזות זה נחמד. הכי מרגיז זה שהיום כמעט ואין אוכל משמין בסופרים, זנחו אותנו והכל דיאט. אין גלידת שמנת הכל דל שומן.

מלוחית

New member
נכון ! סופסוף מתמלאים במקומות

הנכונים....
אבל תיאבון ליותר משני ביסים- יש !!

asor24

New member
עלייה במשקל הלוואי עלי

מאז ההשתלה חזרתי למשקל שההייתי שנתיים לפני ההשתלה 60-62 אוכל כמו ......................ולא עולה גרם במשקל!! צביקה

A n t o n

New member
משהו טוב שיצא מסיאף

1. כל החיים שלי אני נזהר יותר מאחרים, זאת אומרת לא מעשן, ואף לא ניסיתי כי אני יודע שזה יגמור אותי (טוב בסדר בסדר לקחתי כמה שחטות מנרגילה), תמיד נזהרתי לא להצתנן, להתרחק מחולים כדי לא להדבק, לנוח כשעייף, לאכול טוב, לא להגזים עם אלכוהול, על סמים אני בכלל לא מדבר ולא נרא לי שזה קשור לסיאף, זה פשוט שכל! אז נראה לי שזהו.

למעלה