מתנת יומולדת :)

S h i R l e y

New member
מתנת יומולדת :)

אז החלטתי לקנות לעצמי לפטופ ליומולדת... רק שאני לא מספיק מבינה בזה אז אולי תוכלו לעזור לי. מבחינת השימוש העיקרי, זה לימודים, אופיס, אינטרנט, מוזיקה וסרטים. חשוב לי שיהיה סאונד טוב ואם תוכלו גם להמליץ על צורב מתאים זה יהיה נפלא. מבחינת מחיר, חשבתי בסביבות ה5,000 ש"ח. תודה :) שירלי.

יאיר B

New member
אופיס, אינטרנט מוזיקה וסרטים זה מאוד

סטנדרטי. כל נייד חדש יוכל לעשות את זה. לגבי לימודים - את לומדת משהו מיוחד?זה דורש תוכנות מיוחדות (כמו תוכנות גרפיות או מתמטיות מיוחדות?)? 5000 ש"ח זה סכום יפה, אפשר גם למצוא משהו בפחות מזה. מפרט טוב יכיל: מעבד דואל-קור (רגיל), זיכרון של 1GB (ועדיף 2GB - התקציב שלך מאפשר את זה בקלות). כרטיס מסך: את לא צריכה יותר מאינטל פשוט. דיסקשיח: 120GB זה הסטנדרט כיום, יש גם 160GB ויותר. כל השאר סטנדרט (אלחוט, צורב DVD). מסך: סביר להניח ש-15.4" רחב . כל הנ"ל אם את לא צריכה משהו מיוחד עם גרפיקה או חישובים אחרת המפרט משתנה. לגבי צורב: לא בטוח שהבנתי את השאלה. את רוצה בנוסף לנייד לקנות צורב חיצוני? הנייד כולל בתוכו כבר צורב DVD. סאונד - נקודת חולשה בניידים. בדרך כלל הרמקולים שבאים עם הניידים איומים (השימוש באוזניות פותר את הבעיה הזאת). יש כמה דגמים של HP עם רמקולים סבירים, גם לפוג'יטסו-סימנס יש כמה (לפי תאור של בר). הפתרון האידיאלי (אם רוצים לשמוע מוזיקה דרך הניד ולא רוצים להיות מחוברים אליו דרך אוזניות) הוא לחבר אליו רמקולים חצוניים (זה כמובן הגיוני רק אם הנייד נמצא במקום אחד, בבית נניח, לא נוח להיסחב עם רמקולים טובים לכל מקום). עם הנתונים שכתבתי את הולכת לזאפ ורואה מה נראה לך. חברות טובות יכולות להיות לנובו (סדרת 3000), HP (סדרת פאוליון 6000), דל (שמאוד אוהבים בפורום, סדרת ווסטרו היא מאוד טובה וגם האינספירון 1500). יש עוד חברות כמו טושיבה, אייסר, פוג'יטסו, LG...

למעלה