מתנת יומהולדת

Choia

New member
לצער כולנו

600 -700 שקל לא מספיקים בשביל לקנות משהו משמעותי לאופנע. אפילו לא מיגון באיכות גבוהה. אפילו לא צמיג לאזעזל... חולצה מנדפת זיעה זה תמיד טוב,. אבל אני לא בטוח שזה פרקטי מתחת לחליפת רכיבה. חבר שלך עשה קורס רכיבה מתקדמת? אם לא אז בסכום הזה את יכולה לקנות לו קורס רכיבה מתקדמת. אם כן אז את יכולה לקנות לו כרטסיית אימונים לאימוני רכיבה במגרש (מיני מגרש). בהצלחה

h a j b i

New member
למה לא? אפשר דווקא לקנות אחלה מעיל

או כפפות ברמה. למרות זאת, מצטרף להמלצה שלך על קורס רכיבה מתקדמת.

מתנת יומהולדת - שלב ההחלטות

טוב, אז כרגע זה מתחלק בין תיק רכיבה של מוטו ג'י פי שהוא מדבר עליו כבר זמן מה לקורסי רכיבה. מישהו יכול לעדכן אותי בפרטים על קורסי רכיבה מתקדמת וכרטיסיות וכאלה? וגם אם למישהו יש המלצות להיכן לקנות תיקי רכיבה... רב תודות

Choia

New member
מה זה תיק רכיבה?

יש שני בתי ספר גדולים לרכיבה מתקדמת, "אופנוען מאומן" ו"פרו ריידינג" ( הידוע גם כ"כפיר לוין"). שניהם מציעים קורסים בסיסיים שנחוצים בשביל הקורסים המתקדמים שלהם. תוכלי לקרוא עוד פרטים פה: ofnoan.co.il ופה: http://www.alternativi.com/Pro-Riding.aspx?id=31 אני ממליץ על הראשון. תתקשרי אליהם מחר, תדברי איתם והם כבר יציעו לך את מה שהם יכולים ויעשו קצת סדר בדברים: 077-3369000

wolfeyes30

New member
גם פרו ריידינג אחלה

ויש להם קורסים שאין באופנוען מאומן

לי יש תיק כזה ../images/Emo26.gif

קניתי ממושון (גיקסר בפורום) כלבוטקס. אחלה תיק! רצועת חזה, רצועת מותניים, שפע תאים. והחלק הקטן למטה שכתוב עליו alpinestars, נפתח ומחזיק את הקסדה. תיק מצויין. תבדקי אצל משה אם יש לו עוד אחד למכירה.

Dungeon

New member
לפני שהוא עולה על אופנוע ספורט דברי עם

פרו ריידינג שיסדרו לו קורס רכיבה בשטח על אופנוע שטח שלהם. הוא יהנה בטירוף וגם יעבור לשטח במקום אופנוע ספורט.

למעלה