מתנת יומהולדת

מתנת יומהולדת

אהלן כולם, בערך עוד שבוע יש לחבר המקסים שלי יום הולדת. מדובר בבחור שהולך להיות לחגוג 26 שנים, בעל אופנוע עם נפח של 750 סמ"ק, עם תשוקה עזה להגיע לנחלה עם אופנוע ספורט בסגנון R6 של ימאהה. אני שוקלת לקנות לו משהו שקשור לאופנוע אבל לא כל כך מצליחה להתמקד על מה. הוא אמר שדברים שקשורים באופן ישיר לאופנוע שלו, כל מיני שיפצורים למיניהם, הם מיותרים, בגלל שהוא רוצה כבר מאד בקרוב להחליף אותו. יש לי תקציב גבוה יחסית, של עד 600-700 שקלים. חשבתי על לקנות איזשהו אביזר נלווה מגניב, כמו חולצה מנדפת זיעה לחליפת רכיבה שלו, אבל אולי להצליח לארגן כמה דברים שווים ולעשות מהם מתנה אחת גדולה? כמו שאמרתי, חסרת מיקוד. אשמח אם תעשו מתיחות לשריר היצירתי שלי, בעיקר בגלל הבורות המתנצלת שלי בתחום האופנועים.

אהוד א1

New member
חולצה מודפסת באה בחשבון?

אם כן, תדפיסי עליה: אם אתה יכול לקרוא את זה כנראה שהכלבה נפלה.

fazer_1000

New member
המלצה ונצל"ש - פרסומת של קרלסברג ../images/Emo13.gif

נתחיל בנצל"ש - http://www.youtube.com/watch?v=RS3iB47nQ6E&feature=player_embedded ולעניין - הסכום שלך, לצערנו הרב, אינו כה גבוה במחירי ממלכת הקודש. את במין "אמצע הדרך" בין סכום קטן לדברים קטנים לבין סכום גדול באמת לדברים גדולים, אם הצלחת להבין את המשפט שבראש הסתדר לי דווקא יופי... בכל אופן, את יודעת אם יש לו את כל הציוד? מעיל? קסדה? רשמת שיש לו חליפה אז אני מניח שמגפיים יש, כפפות ספורטיביות גם? אגב, אם אין לך בעיה גם להזמין מחו"ל אז את יכולה להרחיב את ספקטרום האפשרויות שכן המחירים נמוכים יותר. אגב, המתנה הכי טובה לדעתי שאפשר לתת לו היא קורס רכיבה. גם אם הוא כבר עבר אחד או שניים תמיד אפשר להרחיב עם קורסים מתקדמים יותר, הדרכה אישית או אפילו כרטיסיית אימונים כמו שיש בבי"ס לרכיבה מתקדמת של גידי פרדר. אישית, זו אחת המתנות שהכי הייתי שמח לקבל, בטוח לא מחזיר ותמיד יש "מה לעשות" איתה. ואם חברה שלי במקרה עוקבת אחרי... אהההממ...

המממ, הוא כבר היה בקורס רכיבה

הוא יוצא לרכיבות וטיולים הרבה, אז חשבתי על משהו בכיוון הזה. אנחנו דיי עמוסים בעבודה, אז גם קורסים הם גם קצת יותר בעייתים מבחינת הזמנים. אני יכולה להזמין מהאינטרנט. וזה בהחלט תלוי בכמה צריך להגדיל את התקציב. אפילו רעיונות גולמיים לאללה יתקבלו בברכה. אני דיי תקועה.

gamgam

New member
עוד לפני שקראתי את התגובה ש פייזר 1000

התכוונתי להמליץ על קורס רכיבה. גם אם עשה אחד - תמיד חשוב וצריך לעשות עוד. אם זה לא בא בחשבון, אז אם הוא עומד לעבור לרכיבה יותר ספורטיבית אז מגפי רכיבה יהיו במקום, וכמו אצל נשים, גם אצל אופנוענים, אין דבר כזה יותר מידי מגפיים. גם צביעה ייחודית לקסדה תשאיר חותם ותיהיה מתנה "אופנוענית" עם טאץ יותר אישי.

gamgam

New member
ונצל"ש קטן ל-fazer_1000

כשאומרים לך "תעדכן" מה לא ברור? תעדכן או ש.........!! עכשיו זה יותר ברור?

fazer_1000

New member
תקשיב...

לא הספקתי באותו יום ולמחרת החלטתי לדחות את הביטוח לאחרי שאחזור מחו"ל - אני נוסע עוד יומיים לכמעט חודש וחבל לזרוק 500 ש"ח לפח. מבטיח מבטיח מבטיח לעדכן, אני אדם של המילה שלי (ביידיש זה נשמע יותר טוב..).

gamgam

New member
יפה מאוד. כשאתה רוצה אתה יכול.....

אל תשכח לשים בתוך המזוודה עוד מזוודה. אני כבר שוקדת על רשימת הקניות. תהנה!! (אם תמצא זמן אחרי שתסיים לרכוש את הכמה עשרות הפריטים הקטנים/בינוניים/אחד או שניים גדולים שאני זקוקה להם)

gilbola

New member
לפי דעתי, זה ממש ממש לא רומנטי אבל פרקטי

להגיד לו, שמע אני רוצה לקנות לך מתנה שקשורה לעולם האופנועים , מה בא לך? כמובן שזה לא כמו לקנות משהו בהפתעה ולקלוע בול. רק באהבה

למעלה