מתנת יום הולדת

roy3061

New member
מתנת יום הולדת

יש לי בקרוב יום הולדת וליתר דיוק עוד 19 ימים (25/1). החלטתי לקנות מחשב כף יד כשהתקציב שלי הוא בסביבות ה - 2500 ש"ח. אני סטודנט שעובד די קשה וזקוק למשרד נייד כולל אינטרנט אם זה אפשרי. הידע שלי בנושא הוא די שטחי ולצערי גם המוכרים בחנויות שונות שביקרתי לא כ"כ מבינים בסחורה שלהם. הייתי מעוניין לדעת מה כדאי לי לרכוש ועם אילו תוספות, כרגע, אני בכיוון Mio168 אך זה לא סופי. תודה רבה.

gabimaor

New member
עצה

עשה שני דברים. גלוש לאתר של זאפ ורשום לך מחירים לדגמים שונים שתמצא באיזור המחיר שרשמת. גש לחנות בשם הנדי בדיזינגוף סנטר. יש להם עמדות עם הרבה מכשירים. שחק עם המכשירים ובחר את הרצוי. אל תקנה מהחנות כלום!חזור לזאפ ומצא את המחיר הטוב ביותר למכשיר. רק הבהרה - קח בחשבון שככל הנראה תקנה עברית, מגן מסך,כרטיס זיכרון (לשמיעת MP3) ונרתיק (לא חובה). העברית + מגן מסך יעלו בין 250-350. כרטיס זיכרון די הכרחי לשמיעת MP3 למעט במכשירים בודדים שלהם זיכרון גדול (האיפאק 37XX).

roy3061

New member
הייתי שם היום

חנות מעולה ויחס ממש טוב אך זה בא לידי ביטוי במחיר לצערי. ההתלבטות שלי היא בין HP/Compaq IPAQ RX3715 לבין HP/Compaq IPAQ H4150 מה דעתך על שניהם ומה יותר כדאי?

mikeoreli

New member
איזו מן שאלה זו?

הRx3715 מומלץ הרבה יותר. זה מחשב חדש בעוד ל4150 יש כבר תאריך הפסת ייצור (EOL). זמן סוללה שלו עצבני ביותר המסך הרבה יותר איכותי יש לו הרבה יותר זיכרון יש לו מערכת הפעלה חדשה יותר

roy3061

New member
בקשר לסוללת המכשירים

ראיתי שהסוללה מאפשרת 12 שעות עבודה, זה לא מעט מדיי בין הטענה להטענה או שיש אופציית שמירת כח?

mikeoreli

New member
אין דבר כזה 12 שעות...

ה3715 שמאפשר הכי הרבה זמן עבודה עובד כ8 שעות. הזמן המדובר הוא זמן עבודה רציף אך ממוצע. בעיקרון מכשיר יכול להיות במצב של Standby כלומר לא מוטען ולא בשימוש כמה ימים טובים. אני לא הטענתי את ה4705 שלי כבר יומיים והוא נמצא ב60% סוללה לאחר שימוש ממוצע ועם 20 דקות בשימוש עם WIFI כאשר יש לו זמן סוללה פחות מאשר ל3715 (אם כי הסוללה שלו יותר חזקה כי יש לו מעבד ומסך יותר גדולים ויותר טובים).

dds22

New member
בעבודה מאומצת לא זכיתי להגיע גם

לחצי מהזמן ובעבודה רגילה (כולל גלישה ) אני מגיע הבייתה בלילה עם 40% . צריך לשחק עם ההגדרות קצת, להגדיר כיבוי אוט', נרתיק טוב שכפתור המצלמה או ההפעלה לא ילחץ ולשחק עם התאורה ואז מרוויחים עוד קצת אבל למרות שהמכשיר מעולה הסוללה לא משהו.

למעלה