מתנת יום הולדת

מתנת יום הולדת

ובכן... יום הולדת. אז... תודה. תודה מכל הלב עבור כל הברכות, שהגיעו בכל ערוצי התקשורת האפשריים. אפילו מפאריס הרחוקה, הגיעה ברכה מיוחדת במינה. שימחתם אותי מאוד חברים וחברות; וכידוע לכם, אני לעולם לא מתנגד לכמה פירורים של רוך, מה עוד שזה מגיע במסות מרוכזות כאלה. חן חן לכולכם, ולכולכן. אבל, במקרה זה, גם אני הבאתי לכם מתנה. ובאופן יוצא מן הכלל, הייתי רוצה לעשות מה שאינני נוהג; וזה להיתלות באילנות גבוהים כדי להביע את מה שאני חש. ותוכלו לעשות בזה שימוש בכל עת שתחפצו. קוראים לזה ``נאום יום ההולדת של הסופר בורחס``. הקשיבו. זה כדאי. ``אילו יכולתי לחיות מחדש את חיי; בפעם הבאה הייתי מרשה לעצמי לטעות יותר, ולא הייתי מנסה להיות כל כך מושלם. הייתי רגוע יותר. הייתי יותר טיפש. למעשה, הייתי לוקח מעט מאוד דברים ברצינות. הייתי לוקח יותר סיכונים, יוצא ליותר מסעות, מתבונן ביותר שקיעות, מטפס על יותר הרים, שוחה ביותר נהרות. הייתי הולך ליותר מקומות בהם לא הייתי מעולם, הייתי אוכל יותר גלידה ופחות קטניות. היו לי יותר בעיות אמיתיות, ופחות מדומות. אני הייתי אחד מאותם האנשים שהיה הגיוני ושפוי בכל רגע בחייו. ברור שחוויתי רגעים של שמחה אך אילו יכולתי לחיות הכל מחדש הייתי מנסה לחוות רק רגעים כאלה. כי אם אתם לא יודעים, מהם עשויים החיים. רק מרגעים. אל תאבדו את ה``עכשיו``. אני הייתי מאותם האנשים שמעולם לא הלכו לשום מקום ללא מד-חום, ללא בקבוק חם, ללא מעיל וללא מצנח. אילו יכולתי לעשות הכל מחדש, הייתי נוסע עם פחות משקל. אילו יכולתי לחזור ולחיות, הייתי מתחיל ללכת יחף בתחילת האביב וממשיך עד סוף הסתיו. הייתי רוכב יותר סיבובים על הקרוסלה, מתבונן ביותר זריחות, ומשחק יותר עם ילדים. אם היו לי שוב חיים שלמים לפניי... אני בן שמונים וחמש. כל זאת, אילו יכולתי לחיות את חיי מחדש... הרי אתם מבינים, אינני יכול...`` הדפיסו לכם את זה חברים יקרים. אני בטוח שתמצאו הזדמנויות לעשות בזה שימוש. והרי זו מתנתי אליכם ליום הולדתי... תודה לכולכם. סקסופון.

michelle 33

New member
חבר רגיש - במתנה זכית

כן, זו הפעם הראשונה שאני מביעה את רחשי ליבי כאן בפורום ( בפרהסיה ) סקסו יקר, ברכות חמות כבר קיבלת ממני ( הייתי הראשונה כמדומני ) אך , קבל עם ועדה , רוצה אני לאחל לך את כל הטוב שבעולם, וזכור : ``ואלוהים ברא את השמים ואת הארץ.........ואת סקסו `` אז משהו קטן מפרי עטי ליום הולדתך ה......(לגלות?) אתה רואה את שהאחרים אינם מצליחים לראות, שומע אתה את שהאחרים אינם מצליחים לקלוט, חושב אתה בדרך שלא לכולם ברורה ועושה אתה דברים רבים ללא תמורה. לעיתים אתה נראה תמוה לאחרים כלל לא ברור. לעיתים אתה נראה שקוע בדברים של מותר ואסור. המחיר לרגישותך גבוה ביותר אך מאפשרת היא לך - את שאין לאחר. אוהבת ture love מישל בת 33

Cגל

New member
לא הספקתי לאפות עוגה...

לא הודעת לי שנה מראש.... מצטרפת לכל האיחולים ומברכת אותך בהמון מזל טוב.

סקסו,והריי אומרים אף פעם לא מאוחר.............

צא לכבוש את היעדים המדהימים שעליהם אתה חולם, ואותם אתה מתאר,אף פעם לא מאוחר. צא והשתובב לך כילד קט, כי הרי אומרים אף פעם לא מאוחר. תודה לך סקסופון על בינתך וייחודך תודה לך על שאתה משתף אותנו בדיעותייך.. ותודה על מתנתך, שבמקום לקבל אתה נותן,תמיד נותן אוהבת, אלת האהבה.

למעלה