מתנת יום הולדת

Sn0wQueen

New member
מתנת יום הולדת

"הבאתי לך מתנה מיוחדת הפעם" אמר לה בזמן שהיא לבשה את השמלה הצמודה ועלתה על עקבים.
"באמת? מה זה...." ניסתה לגלות אבל הוא התקדם לכיוון הרכב והתעלם ממה ששאלה.
כשנכנסו ללובי המלון היא כבר התחילה לנחש במה מדובר וחייכה חיוך ערמומי "מזל שהבאתי את הצעצעוע החדש" היא לחשה לו במעלית.
הוא נכנס בבטחון וסגר אחריו את דלת הסוויטה שהייתה חשוכה וחמימה ופקד עליה " תתפשטי ותחכי לי על הכיסא" כשהוא מתחיל כבר להתגרות רק על המחשבה של מה שתכנן עבורה.
היא בלעה רוק והתפשטה, המתינה לו עירומה על הכיסא, כשהוא ניגש מאחוריה וקשר את עיניה בצעיף רך. אחר כך היא יכלה להרגיש שהוא מביא אותה לשבת על קצה הכיסא, קושר את רגליה בפישוק לרגלי הכיסא ואת ידיה מאחור.
"אני לא..." היא ניסתה לומר אבל מיד הרגישה בפיה את הזין שלו, גדול וחזק, חם ומוכר והיא אוטומטית התחילה ללקק אותה בעדינות האופיינית לה. הוא אחז בראשה, מכוון את פיה קדימה ואחורה בקצב שלו ואז פתאום הפסיק.
היא יכלה לשמוע את הדלת נפתחת ונסגרת שוב וקולות צעדים על השטיח. היא קפאה רק לשנייה כי מיד הרגישה זוג ידיים גבריות מתחת לזרועותיה אוחזות בשדיה, מעסות ומלטפות. לפתע מישהו מתיישב אליה, אך היא יכולה לחוש בשדיים הזקורים שנצמדו אליה ואז בשפתיים הרכות שנישקו אותה בלהט. היא התגרתה, התחרמנה ונישקה את הבחורה מולה בלהט, כשמדי פעם היא מעניקה לה טעימה מפטמותיה. הגבר שמאחוריה החל לנשק אותה בצוואר תוך כדי שהוא ממשיך למשש את שדיה והיא יכלה לחוש איך ידיה ורגליה משתחררות מאחיזת הקשירה והיא נעמדת כשהוא מסיר את הצעיף מעיניה.
היא פותחת את עיניה ומגלה שהיא מתנשקת עם אישה סקסית בטירוף, מאחוריה הגבר השרירי מחדיר את הזין שלו לתוך הכוס הרטוב שלה והם ביחד מענגים אותה. אבל איפה הוא? לאן הוא נעלם? השניים מובילים אותה למיטה, מכוונים אותה על ברכיה, הגבר ממשיך לזיין אותה מאחור והאישה רוכנת למטה, מתחילה לרדת לה, מלקקת את הדגדגן שנדחק החוצה מהזין של הבחור, מוצצת אותה בלי הפסקה.
פתאום הוא מגיע מולה, שולף את הזין שלו ומכניס לתחת של הבחורה שיורדת לה, מביט לתוך עיניה כשהוא רוכב על הבחורה והגבר שמאחוריה רוכב עליה. היא רוכנת מעל גב הבחורה, מתקרבת אליו והם מתנשקים בתשוקה עזה, רטובים, מזיעים, שניהם נעים באותו הקצב, הוא מניע את האגן שלו עמוק יותר לתוך הבחורה שמתחתיו, כאילו מנסה דרכה לזיין גם אותה, את זו שהיא שלו, והיא כבר לא עומדת בזה, מניעה גופה יותר ויותר מהר, מחליקה לתוך השפיים החלקות שאוחזות בה למטה, מכניסה עמוק יותר ויותר את הזין שממלא אותה מאחורה והיא מביטה אליו, כאילו זה הוא בתוכה עכשיו ושניהם גומרים ביחד באנחה חזקה.

"מתנה מיוחדת הבאת לי" היא אמרה לו בדרך הביתה "אתה אפילו לא מתאר לעצמך מה אני קניתי ליום ההולדת שלך".

G מאסטר

New member
מעולה..אחלה מתנה

seymore butts

New member
הבעיה עם מתנות כאלה

שהן מציבות סטנדרד מאוד גבוה לקראת המתנה בשנה הבאה.
מענג לקרוא, במיוחד את החלק בו הוא נכנס לתחת של החלק הנשי של המתנה

למעלה