מתנת הפתעה .

andi380

New member
מתנת הפתעה .

שלום לנשים בעלות הנסיון! ברצוני להתייעץ איתכן במתן המלצות למנתח מיומן ומקצועי עם תוצאות מדהימות להגדלת חזה . והאם זה בכלל כדאי וממצא הן בנושא ההרגשה ההעצמית ,החיצוניות שבכך .במגע, ובכלל אשמח לקבל את המלצותיכן ועליות שכרוכות בכך תודה ושנה טובה ומתוקה

יש לי יש לי

דרך טבעית ומדהימה להגדלת חזה. ככה בלי להרגיש יגדל לך החזה בשתי מידות. קוראים לזה הריון.... ממליצה באהבה.

חיפוש תשמעי

אישה אחת באה לבעלה ומבקשת כסף להגדלת חזה... הבעל שואל למה שלא תעשי כמו באחוריים......? האישה לא כל כך מבינה.. אז הבעל מוסיף ואומר.... קחי נייר טואלט ותנגבי הרבה..על התחת שלך זה עבד!

אדמiנית

New member
ככה../images/Emo35.gif

ככה הורסים בדיחה

ישלי ישלי

דרך טיבעית מדהימה להגדלה....לויודעת אצלי זה עבד... ככה עם המון להרגיש, גדל החזה בשתי מידות קוראים לזה חנהל'ה אופה קטנה תני לו לעשות ולעסות ותיראי יופי שלתוצאות|שווה עוד יותר כשזה באהבת אין גבול| חחחחחחחחח ב'חיי לוצוחקת

לפני שאת מפוצצת את עצמך בסיליקון

נדמה לי שהיום מתחילה סידרת כתבות בערוץ השני על תעשיית היופי הזו אז צפי בה לפני שתוציאי את מיטב כספך

אז

לפני שעושים ניתוח כזה כדאי לראות תוצאות של רופא מסויים זה או אחר וכדאי לבדוק את אותן התוצאות שנה אחרי. רצוי לקבל המלצות מלוות במראה תוצאות...

לא מכירה בארץ..

מכירה רק בפלורידה-אהי חייה לי בארץ הסיליקון... מכירה רק בדרום אמריקה-אצלן הציצי והתחת מקום ראשון... רואה תוצאות על קולגות וזה עולה..בדרום אמריקה עולה פחות מהארץ. למרות זאת ההחלמה אצל כל אחד היא אחרת..קחי זאת בחשבון. וצריך לבדוק טוב טוב..כי יש גם מלא פאדיחות ועדיף לדעת אל מי הולכים... זו יכולה להיות מתנה יפה אצל הרופא הנכון.

motronix

New member
תפני/ה לכתובות שצרפתי

אל יעלב הכותב אבל מה זה הקישקוש הזה "תוצאות מדהימות"? ומה זה השאלה הדבילית הזו "אם זה בכלל כדאי" ? שאלות כאלו אצל מנתח יגרמו למנתח לבקש מהפונה אליו ללכת לפסיכולוג

Rinattt

New member
ד"ר גוברין בחיפה

ב-144 תקבלי את הטל' שלו אם כבר ציצים אז אך ורק אצלו!!! אל תסתכלו עליי ככה שלי טבעיים... חברות שלי עשו אצלו

d a n i e l s 5

New member
היום בתוכנית של דנה וייס

תוכלי לקבל את כל הפרטים מכאן.... ומכאן....... ולדעתי התוכנית תעזור לך לגבש דיעה , אם בכלל :)

למעלה