...מתנת גיוס...

...מתנת גיוס...../images/Emo195.gif

אהלן אנשים יקרים! אוטוטו חברה שלי מתגייסת ועדיין אין לי רעיון למתנת גיוס
אני ממש חייב רעיונות! קניתי לה כבר חצאית יפה (אני מקווה
) אבל זה לא מספיק ואני רוצה עוד משהו. אני מתלבט בין: 1. טבעת. 2. סל מוצרי טיפוח. אשמח לעזרה!

Liraz 6q

New member
יש לה אמפי?

עדיף 3 בגלל שהוא על בטריות ואמפי 4 נטען רק מהמחשב. אני קניתי לכל החברות הטובות שהגתייסו אמפי 3.. שיהיה להם לנסיעות הארוכות הביתה.. אנחנו גרות באילת
הן ממממש התלהבו.. ואמרו שזה בידיוק מה שהן צריכות:]

Liraz 6q

New member
זה נראה לך.. באמת באמת

נראה לך.. נראה אותך מסתדרת עם צרפתים ב45 חום מעלות !!!!!!!11

devilz

New member
צרפתים?!?!

הם השתלטו לי על העיר
כבר לא שומעים עברית ברחובות
רק צרפתית... והם מתנהגים כאילו העיר שייכת לאבא שלהם... והם לא רחוקים מהאמת... והם טיפשים
ונמאס
וכל קיץ הם רק מתרבים... הם חושבים שמותר להם הכל... שיחזרו כבר לצרפת.... אנחנו אפילו לא עיר תיירותית

דללה

New member
לדעתי? טבעת.

אני לא יודעת כמה סל מוצרי טיפוח יהיה שימושי בזמן הטירונות. חוץ מזה, טבעת זה משהו שתמיד יגרום לה להיזכר בך ואף פעם לא יווצר מצב שזה "ייגמר". מה לגבי מחזיק מפתחות עם תמונה שלכם?

גמני התלבטתי אבל בסוף קניתי לחברה הכי טובהשלי

קניתי לשתינו כרטיס להופעה של שלמה ארצי בקיסריה ותמיד חלמנו ללכת ביחד להופעה ובדיוק ההופעה הראשונה שהייתה לו בקיסריה הייתה יומיים לפני הגיוס שלה אז קניתי לנו ונסענו ביחד. מה שהיא נורא אהבה ואח"כ אמרה לי שזה היה עדיף על כל מתנה אחרת מוחשית.. ושאת זה היא תזכור הרבה יותר ובשבת הראשונה שהיא יצאה הכנתי לה בקופסת לב גדולה מלא מלא מלא מלא ממתקים וכל מיני פתקונים שתקח לצבא ותוכל לנשנש ולהזכר בבית כשעצוב לה ושמתי תמונה של שתינו.. סתם רציתי לשתף ואולי גם תקחי מכאן רעיונות..

mayagoldi

New member
המממ

אני קניתי לחברה טובה מונופול-שתיה משחק אלכוהול מגניב ממש... עם משימות (לא מלוכלכות מידי...=) ) ובעיקר הרבה שתיה ולי כשיצאתי לש"ש הכינו לוח שעם מכוסה בתמונות שלי ושל כל החברים הטובים ויש אנשים שרוקמים על כריות (מצרך נדיר בצבא)-יש כריות כאלה שנמעכות ממש לקטן ואז אפשר לקחת אותן בקלות לצבא בהצלחה =)

למעלה