מתנת בר מצוה ב-350 ש"ח לבן-דוד רחוק

yur4m2m

New member
מתנת בר מצוה ב-350 ש"ח לבן-דוד רחוק

לבן דוד רחוק שלי יש בר מצוה אני רוצה להביא לו מתנה שישאר כמזכרת עם השם שלי במקום להביא לו כסף\צ'ק מה אתם ממליצים לי להביא ? בכניסה לבר המצוה תהיה תמונה גדולה שלו שאפשר לרשום מסביב וגם ספר ברכות בנוסף לכך אני רוצה להוסיף ברכה למתנה אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא ברכות מתאימה תודה yur4m2m

אולי תרמיל צידה לדרך?

מצ"ב לינק להודעתי בנושא תרמיל צידה לדרך. זו מתנה עם המון משמעות והמון כיף. מה דעתך?

yur4m2m

New member
למקרה הספציפי שלי זה לא מתאים לי

אכן ראיתי את ההודעה הזאת בעבר אך אני רוצה לתת מזכרת שתשאר הרבה זמן ושיהיה את השם חרוט כדי שיזכור מי נתן את המתנה בתוך התיק יש הרבה דברים קטנים שמתפזרים לבת מצוה של ילדה של חברים הבאתי כזה דבר וכל המתנה עלתה לי בין 10 ש"ח ל 15 ש"ח נכון שאפשר לקנות חפצים יותר יקרים ולהגיע גם ל 350 ש"ח אבל זה יהיה אותו אפקט בדיוק כמו ב 10 ש"ח מתנה מעולה כאשר אין מסיבת בר מצוה אני חשבתי משהו בסגנון מטוס/אופנוע/מכונית/ספינה גדולה עבודת יד עם חריטה אם מישהו/י מכיר מישהו/י שעושה את העבודות הללו אשמח לקבל מסר בנוסף לכך אשמח מאוד לקבל עוד רעיונות נוספים למתנה לבר מצוה ב 350 ש"ח (בכל זאת מטרת ההודעה היא לקבל עוד רעיונות) תודה רבה על תגובתך מחכה לעוד תגובות yur4m2m

תכיני לו עץ משפחה

"כי האדם עץ השדה" כמו העץ גם האדם זקוק לשורשים כדי לצמוח וליצור עתיד חדש. אנו נדרשים לעבר ולמורשת המשפחתית והלאומית שלנו בכל תהליך של צמיחה. אילן יוחסין יאפשר לחתן בר המצווה או כלת בת המצווה להכיר ולהוקיר טוב יותר את המורשת המשפחתית אליה הוא משתייך

yur4m2m

New member
רעיון טוב אבל... זה בן דוד מדרגה 2

זהו רעיון טוב אבל .... מכיוון שהוא בן דוד רחוק (מדרגה שנייה) כלומר סבתי וסבתו אחיות אז אני יכול לעשות אילן יוחסין רק על הצד של סבתו (שכן המשפחה של אחים ואחיות זהה) כל שאר המשפחה לא מוכרת לי אשמח לקבל עוד רעיונות תודה yur4m2m

למעלה