מתנת אמצע החיים שלי

נירה63

New member
מתנת אמצע החיים שלי

רציתי לספר לכם...בעצם לשאול...אז ככה מהיכן להתחיל? ואיך שכל הסיפור לא יהיה ארוך ומסובך...אז בקיצור ולענין... אני בקשר עם בן אדם משגע,מקסים אהוב אמיתי שלי...בדיוק מה שאני זקוקה...בכל התחומים...הוא אחד הדברים הכי הכי טובים שקרו לי בחיים. אוהבת אותו אהבה ענקית! השבוע נפגשנו ביום שלישי הוא היה אצלי, וכל פגישה חגיגה אמיתית עבור שנינו...הוא הפתיע אותי קנה לי מתנה...בקיצור מתנה כבר אמרתי לכם שהוא עבורי? כן! למחרת שוחחנו בטלפון והכל היה נהדר, בכלל המון שיחות חכמות ומעניינות יש ביננו...ההפרייה היא הדדית ועד כאן אין טענות. והיום...מה היום? לא דברנו,לא התקשר וגם אני לא התקשרתי...הייתי עסוקה,ילדים, עבודה ואיך שהוא היום עבר...אני יודעת שזה לא טירוץ לא רציתי להטריד אותו כדי שלא יהיה הרושם שאני מלחיצה אותו... האם זה נורמלי שגם אם נורא כייף ביחד לא מדברים בטלפון כל יום?

רו נה

New member
איזו מתנה נהדרת

נורמלי ועוד איך נורמלי. טוב להתרחק קצת לפעמים כדי לא להשרף בלהבה..

נירה63

New member
רונה'לה תודה על העידוד...לפעמים

אני זקוקה לחיזוקים למרות שהכל תקין ובסדר,כנראה חוסר אצלי במשהו...בכל אופן תודה רבה לך וסוף שבוע נפלא לך.

אברום1

New member
לא מאמין בנוסחאות

זה ממש כיף שיש דברים שמתפתחים להם, ולפעמים זה יכול להיות קוויק ונגמר ולפעמים להתבשל על אש נמוכה ולהפוך להיות מעדן גסטרונומי מאמין שקשר לא נולד מעצמו, ושיש צורך לדבר אך מצד שני לתת לזרימה חופש... כשנמצאים לבד ויש חוויות (טובות או לא) וההרגשה היא שרוצים לחלוק - זה הזמן למצוא את האדם המתאים...ואם זה הוא - אז זה זורם מעצמו.

ilana27

New member
אני בכלל לא בעד

שיחות טלפון יום יומיות צריך גם קצת להתגעגע אחד לשני על מה יש לדבר כל יום? הייתי בקשר עם מישהו 10 חודשים וכל יום הוא היה נוהג להתקשר אלי ובאיזה שלב זה מתחיל די למאס וכשאני הייתי באמת זקוקה לתמיכה נפשית ממנו-לא ראיתי אותו בשטח! הקשר בין גבר לאישה לא נמדד בכמות הטלפונים

נירה63

New member
אילנה את יודעת מה...צודקת בכל מילה.

כמו שכתבתי אתמול לא שוחחנו ,היום בצהרים התקשרתי אליו ודברנו, לי תמיד יש מה לספר משום שהחיים שלי מאוד מלאי אמרגיות עקשן תמיד יש על מה לספר...כך שלי אין בעיה לדבר כל הזמן עם מי שאני רוצה אבל שמתי לב ש...הקצב של מתנת אמצע חיי שונה..פתאום שמעתי את עצמי ואותו...בעצם הרבה לא עבר עליו....רוב שעות היום ישן משום שהיה הרוס מעייפות...את בהחלט צודקת אילנה...כשלא מדברים יום יום ישנו הגעגוע והרצון לשמוע... הבעיה אצלי היא שאני כל הזמן זקוקה לחיזוקים של...אוהבים אותי ורוצים אותי ולא שוכחים אותי...ילדותי קצת? כן...אבל כזו אני...

s h o o s h a

New member
אהבה נשארת

"והיום...מה היום? לא דברנו,לא התקשר וגם אני לא התקשרתי...הייתי עסוקה,ילדים, עבודה ואיך שהוא היום עבר..." חושבת שבתוך המשפט הזה עצמו יש תשובה לשאלה שלך. המשיכי להרגיש כפי שאת מרגישה כעת. אהבי ותהיי נאהבת ואל תנסי למדוד ולבדוק בציציות של כל פרט. "וכל פגישה חגיגה אמיתית עבור שנינו" תמשיכו לחגוג. ודי לחכימא ברמיזא

or7

New member
אני בעד להתקשר כשבא

אני חושבת שאת צריכה להתקשר מתי שבא לך עובדה שחשבת על זה למרות שהיו לך עיסוקים והזמן עבר. לפעמים יוצא שהימים דחוסים ומלאי פעילות אבל את יכולה להתקשר לדעתי בלי לעשות חשבון ולקבל את החיזוקים שלך דרך הטלפון.בעצם את נותנת גם לו חיזוק בזה שאת חושבת עליו ומתקשרת

למעלה