מתנתקת...

feelin^lost

New member
מתנתקת...

בורחת... עוברת לגור בבועה הקטנה והסגורה שלי לתמיד. תודה תודה ועוד תודה לכולם... עזבו אותי גיתית

קארן_@

New member
גיתית יקירתי....

אני יודעת שכל מה שאכתוב כעת לא יעזור. וכואב לי שאת עוברת לגור בבועה הזאת... זו שתסרס כל טיפת תקווה שאולי עוד קיימת בך. ואני יודעת שעוד קיימת בך תקווה, כל המילים שכתבת לי באותו היום כשמצבי היה רע כ``כ, כמה הבנת, כמה תמכת, כמה רצית בשבילי. עכשיו, גם אני רוצה בשבילך, אבל יודעת שהייאוש חזק מהכל ושהבריחה נראית הפתרון האידיאלי עכשיו. לכן, רק חשוב לי שתדעי שאני פה בשבילך בדיוק כשם שהיית את בשבילי. אני כאן, באייסי, במייל. דואגת לך. המון. ואוהבת. אוהבת מאוד מאוד. קארן

t@gel

New member
אני לא חושבת שאת יכולה

את לא תצליחי לברוח משום דבר מתוקונת... דברים שתשכחי היום, יצופו מעלה מחר קשיים שתתעלמי מהם עכשיו, יכשילו אותך אחר כך אני יודעת היטב, אני מדברת מתוך נסיון כואב אי אפשר לברוח משום מקום, לשום מקום הבועה הזו...החיא נראית כל כך קוסמת, שלווה הבועה הזו היא הסיוט הכי נוראי שלך היא תכלא אותך ולא תתן לך לברוח...ואת תרצי לצאת אי אפשר להשאר בתוכה הרבה זמן....זה לא שפוי את תאמללי את עצמך יותר ויותר..... אל תברחי כי כבר הגעת למצב שלא האמנת שתגיעי הצלחת לדבר קצת, הוצאת מהבטן פחדים הדרך עוד ארוכה, אבל את זו שאמרת ``די`` סיפרת לי שנמאס לך מהכל ושאת רוצה לשים לזה סוף החלטת שהשגעון כבר כבד מידי ושאת הולכת להלחם בזה..... אל תוותרי עכשיו את לא חייבת לעזוב הכל וללכת...את יכולה לקחת פסק זמן קחי לך כמה ימים לנוח...לעשות סדר במחשבות..להחליט החלטות אבל אם תעזבי הכל ככה, כלום לא ייעלם... הבעיה שלך תשאר במקומה...הפרעת האכילה שפיתחת בגללה תשאר המצב לא ייעלם, הוא רק יכול להתדרדר... אני מתחננת בפניך, אל תתני לעצמך ליפול... אנחנו כאן לחבק אותך חזק....כולנו.... אוהבת אותך המון גיתית....תחשבי על זה בבקשה ומתי שאת צריכה, את יודעת כיצד להשיג אותי.... אני... תגל

למעלה