מתנצל מראש

מתנצל מראש

אני יודע... הפורום הזה נועד יותר להביע בעיות... סתם! אבל רציתי לנצל דוקא את הפורום היפה הזה שכל כך רבים מהמשתתפים בו קרובים ללבי כדי לספר לכם על רגעים של כיף. כמו שרבים מכם יודעים פתחתי לאחרונה פורום חדש, הגעתי לזה עם מידה מסויימת של אי וודאות ועכשיו, אחרי זמן מסויים שהוא קיים, אני רואה אנשים נכנסים, מביעים דעות, מחליפים דיעות וידיעות זה עם זה, אני רואה בו חיים עולים ופורחים וכל זה סביב התחומים הכי קרובים ללבי שיכולים להיות, ורציתי לספר שנורא כיף לי ולפעמים אני נתקע מול כניסה של משתמש נוסף, דיעה נוספת, תנועה נוספת בפורום... ובנוסף לכיף שיש בכך שפרוייקט שלך מתחיל ללכת יש בכך נחמה מסויימת למי שלא תמיד חש בסביבה הטבעית שלו. וזהו.

shellyland

New member
רגעים של כיף הם גם סוג של בעייה

בעיקר בפולנייה. אני בהחלט מבינה על מה אתה מדבר. כשפתחתי לראשונה את פורום מוזיקה ברזילאית, מאוד התרגשתי מכל הודעה חדשה שנכתבה שם, כל ניק חדש שהצטרף, כל נושא חדש שנידון... הרגשתי סיפוק מהול בגאווה מהול בשמחה מהולה באהבה לראות את הילד שהריתי קורם עוד וגידים ומתחיל לשחות לבד. מאז עברה כבר יותר משנה. האמת? דבר לא השתנה ועדיין אני מתרגשת מכל הודעה חדשה ומכל ניק חדש. הלואי שיהיה לך כיף לנהל את הפורום החדש שלך כמו שזה כיף לי.
רק חבל שעוד לא למדת להשחיל.

גנגי

New member
למה אני תמיד אחרונה לדעת הכול?

על איזה פורום, לכולרוחות, אתה מדבר, טללים?

שלחתי לך מסר...

לפני שנכנסתי לכאן וקראתי את ההודעה יום מלא אירועים הוא היום

למעלה