מתנצלת

מתנצלת

מאלו שביקשו טלפון לגבי הטיסה לאומן. לא יצא לי עוד לראות את השכנה. הרבה גם שאלו על זה במסרים ואני לא זוכרת את כולם אז מקווה שתראו זאת. אגב, לדעתי זה רק הטיסה ולא מאורגן שהסעה תקח אתכם משדה התעופה לאומן. והדבר האחרון שהייתי עושה זה לקחת מונית שם עם נהג זר בארץ זרה ואנטישמית. לא שזה הדבר האחרון, אלא לא הייתי עושה זאת. שוב, זו רק דעתי שזה לא מאורגן ואין מי שיקח לאומן. אולי אני טועה כי אני לא יודעת את כל הפרטים. עד שאראה את השכנה זה יכול להיות בשבת.. ולא ביקשתי מאמא שלי שוב שתשאל אותה (מסיבה אישית). עמכם הסליחה. ובעז"ה תטוסו בדרך אחרת.

מי אמר שקמתי?

כבר כואב הגב והראש מלהיות במיטה. נרדמתי מוקדם. בפורים? נבהלת מנפצים, שומעת מגילה, נותנת משלוחי מנות, סעודה עם המשפחה ומתפללת. ובמידה ובת דודה שלי תצליח לשכנע אותי אז אבוא לבית אל בערב פורים כי יש שם משהו נחמד אבל לא בטוח בכלל. כשגרתי בעבר בעבר בבת ים אז כל ערב פורים היה לנו מסיבה במקום קבוע והייתי נהנת עד השמים.. לא יודעת איפה יש משהו בבני ברק.. ולמחרת אני אמורה לקפוץ לאזכרה של סבא שלי ז"ל.. יש משהו עם הרב יאיר כלב (עם הגיטרה) בשושן פורים אבל לא יודעת אם זה לפני האזכרה של סבי או אחרי אז לא יודעת אם אלך. מה אתה עושה?

למעלה