מתנצלת מראש

מתנצלת מראש

שההודעה הזאת לא משורשרת להודעה הקודמת פשוט היא כל כך גדולה שנראה לי שכדאי לתת לה לרדת. אם אתם חושבים אחרת - בבקשה תשרשרו את ההודעה. הבעיה קשורה לעץ - מהקישור של גלעד. הורדתי את מה שכתוב שם (מוזר אבל הקישור שהורדתי ממנו נקרא - Download sample ) ואח"כ בסוף ההתקנה קיבלתי בודעה מוזרה (מצורף תמונה) ניסיתי להתקין עוד כמה פעמים ועדיין קיבלתי את אותה הודעה. (גם לאחר reset למחשב). התוצאה היא שאני לא מצליחה להשתמש בפקד עץ או שאני לא מבינה איך משתמשים בו. אשמח לכל עזרה שהיא - זה דחוף!

פתרון חלקי ../images/Emo163.gif

ראיתי שיש בסוף ההתקנה קובץ readme שמסביר מה לעשות ואילו קבצים להעתיק, אז עשיתי מה שכתוב עד להוראה מספר 3
3. Create a /bin subdirectory for the application and copy the file Microsoft.Web.UI.WebControls.dll to this directory.​
אבל אין לי בכל המחשב קובץ בשם: Microsoft.Web.UI.WebControls.dll מה לעשות? חה, אני מתכתבת עם עצמי..........

תודה לכל מי שטרח ועזר../images/Emo101.gif

הצלחתי מי שנתקל באותה בעיה מוזמן לקבל הסברים....

חיבים לשרשר, נכון? ../images/Emo8.gif

יצרתי TreeView לפי ההוראות וגם תיבת textBox. כל פעם שהמשתמש לוחץ על אחד מה-nodes צריך להשתנות טקסט בתיבת הטקסט בהתאם לשם כך תפסתי את האירוע:SelectedIndexChange. אבל אני מקבלת את ההודעה הזאת רק כשמאפיין AutoPostBack מסומן כ true אבל אז העץ כל הזמן מהבהב לי גם כשאני סתם פותחת אותו (expand) מה עושים?

gilad g

New member
שתי אפשרויות:

א. להישאר עם ה-AutoPostBack כמו שהוא עכשיו, ולתת לו להבהב.. ב. לבנות סקריפט צד-לקוח, שמכניס את הערך המתאים לטקסט בוקס.

האפשרות השניה ניראת לי יותר

רק שאני לא יודעת איך אפשר לבנות סקריפט בצד לקוח שקורא קובץ מסוים אצל המשתמש, ושופך את תכולתו לתוך הtextBox, עד עכשיו עשיתי את זה בתוך ה-#C.

gilad g

New member
הערך מגיע מהשרת?

במקרה כזה הייתי ממליץ לך ללכת על הפוסטבאק.

תודה, ושאלה נוספת באותו ענין:

אני מנסה לדעת מה הטקסט שכתוב על הצומת בעץ שעליו היתה הלחיצה, הפונקציה היא:
private void TreeView1_SelectedIndexChange(object sender, Microsoft.Web.UI.WebControls.TreeViewSelectEventArgs e) { string node1=e.NewNode.ToString(); }​
אבל מה שאני מקבלת בחזרה זה רק רצף של האינדקס, לדוגמא: 1.0.3 איך אפשר לקבל את הטקסט שרשום שם, בלי לגשת שוב ל DB ולחפש אותו לפי האינדקס.

gilad g

New member
הממ

לכל Node יש מאפיין טקסט, והכל נשמר ב-ViewState, לכן הנחת נכון שאין צורך לגשת ל-DB. אין דרך לעשות את זה אוטומטית, אבל את יכולה לעשות לולאה (די פשוטה, למען האמת), שמתרגמת את הסטרינג "1.0.3" לסטרינג "Nodex.Nodey.Nodez" - כלומר מהמספרים לשמות...

סליחה על האיחור

פשוט הייתי בחופש לרגל החג לא הבנתי איך הלולאה אמורה לתרגם את המספרים לטקסט.

ניסיתי לעשות לולאה

ואני לא כ"כ מבינה איך אפשר לקבל את הסטרינג מהעץ, ניסיתי מהשורש ומהצמתים אבל זה לא הולך... אשמח לקבל עזרה

nattygur

New member
יש נה עוד אפשרות אבל היא מעשית רק

אם כל הלקוחות שלך משתמשים ב IE 5.0 ומעלה (אפליקציות ארגוניות). אם זה המצב את יכולה להשתמש ב XmlHttpRequest בכדי לקרוא מהתחנה לשרת, לבצע פעולות בשרת ולהחזיר ערך לתחנה אשר יוצג למשתמש. אם זה המצב ואת צריכה יותר פרטים... רק תבקשי. נתי גור [MVP]

nattygur

New member
הוספתי קישור למאמר

אם זה לא מספיק צרי קשר ואני אשלח לך דוגמה.

nattygur

New member
אופס שכחתי את הקישור

http://www.codeproject.com/jscript/refreshpartweb.asp

nosfera2

New member
לקבלת הטקסט בעץ:

באירוע SelectedIndexChanged
myTree.GetNodeFromIndex(e.NewNode).Text​

תודה, כבר כמעט התיאשתי, אבל...

אני מקבלת שגיאת קומפילציה:
The name 'GetNodeFromIndex' does not exist in the class or namespace​