מתנחלת ללא דגל

מכיר את הספור על מיץ פטל הארנב?

שם הג´ירפה התחבאה מאחורי השיח שהיה רחב עבורה והאריה מאחורי העץ שהיה גבוה מדי עבורו. ורק כאשר כל אחד התחבא מאחורי הצמח המתאים למימדיו יכלו לגלות מיהו מיץ פטל. לא מכירה דבר כזה לדבר עם ג´אמוס 1.95 בגובה העיניים,אלא אם אני ג´ירפה. לג´אמוסים יש אוזניים קטנות וסגורות. הם מדברים באופן לא ברור, בד"כ ממלמלים או נוהמים. הם גרים במקרר בד"כ עד שהוא מתרוקן. לא מאמינה בדיבור בגובה העיניים עם ג´אמוסים. כל עוד הג´אמוס גר בבית של האימא והאבא שלו, הוא צריך להתנהג בדיוק בדיוק כמו שהם מצפים ממנו. מה לעשות? לא פייר? לא דמוקרטי? לא מה???? גידול ילדים אינו תהליך דמוקרטי בו לכל אחד יש קול שווה בקלפי. אבל כאמור, "זר לא יבין זאת" ולכן- בקשה ממנהלת הפורום הנכבדה (ולא יודעת טכנית איך עושים את זה) לעצור עם סיסמה ותעודת זהות כל מי שנכנס לכתוב את הגיגיו התיאורטיים על הורות(שלש פעמים יצאה לי שגיאת כתיב- על בורות, פרוידאני?). אם אני אקרא עוד פעם עצות והטפת מוסר מתנשאת מכל איש שאינו הורה, כולל רווק אב לכלב בן 88. או אימא לתאומות בנות חודשיים- אני פשוט פשוט..... אצרררררררררררחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. וכשאני צורחת, אני שוברת את הזכוכיות. דיייייייייייייייייייייייייייייי.

tomash11

New member
הודעה אחרונה בהחלט

קודם כל, אין לי שום רצון להכנס לפורום שאני לא אזרח רצוי בו ולא בקטע של העלבות...גם אני הייתי מתרגז אם לפורום כדורגל היה נכנס איזה אוהד טניס מושבע ומתחיל לדבר על מקנרו ועל פיט סמפראס. לפורומים לפעמים יש נושא מוגדר מראש וקהילה מאד מסוימת שרצויה שם, והחוק הזה מקובל עלי לחלוטין. אני אנסה לנסח בכמה נקודות- האחת- תעשו מה שאתם רוצים, אתם תמשיכו להסגר בבועה שלכם, ואנחנו בשלנו, זה באמת לא כזה עקרוני. אין לי כוונה לצאת על זה למלחמת עולה ובטח לא פה, במקום שלא אמור להכיל בתוכו ויכוח שכזה בין הורים ללא הורים... שימו לב שאין שום טיעון חדש או חזק במיוחד במה שאתם אומרים, אבל אני לא מתכוון להתחיל שוב את העסק ולכן גם לא אמשיך להסביר למה לעזאזל אני מתכוון. אתם מסםיק חכמים להבין. השניה- אחותו של...כמה אני מתגעגע למילים השנונות שלך:)) תחפרי קצת בכינוי ואולי תנחשי מי זה:)) מיץ פטל הוא אכן אחד מסיפורי הילדות אותפ אני כמעט ולחלוטין לא זוכר ואולי כאן הכשל בהבנה שלי?:)) שלישית- גם קשורה לאחותו קצת:) והיא הערה טכנית- שוב אומר, אני נכנסתי לפורום דרך לינק שקיים להודעה הזו מחוץ לפורום, בשער של תפוז. יש אפשרות לא לפרסם לינקים מהפורום המסוים הזה, או לחלופין להגביל את הפורום הזה לאוכלוסיה שתקבל אישור מיוחד ממנהלת הפורום, מה שקרוי - פורום סגור. זה קיים בהרבה מקומות אחרים, וזה ימנע אי נעימויות בעתיד אם תעשו את זה, ככה שלא, אני לא מצפה שתעמדו ותבקשו ת.ז. ואני גם לא מצפה שתעשו הגבלה בכלל או משהו, הדבר היחיד שאני מצפה זה שתבינו שנכנסתי באמת כי זה עניין אותי ולא בגלל שרציתי להפריע לכם או משהו כזה. אני שונא שעושים את זה לי ואין לי כל כוונה לעשות את זה בפורום אחר. ורביעית- שוב אחותו...מה אני אעשה? את גורמת לי לכתוב הרבה... באמת אחותו של, ממך ציפיתי לטיעון יותר טוב מ- אל תגידו לי כלום אם אתה לא במצבי...זה טיעון לא רע אבל הוא לא כזה חזק...אני מניח שבויכוח משפחתי בששי בערב על המצור במוקטעה לא משתתפים רק גברים ששירתו בצבא ביחידות קרביות נכון?... ואל תצרחי...קולך נעים הרבה יותר כשאת רגועה:)) תום.

למעלה