מתנות.

YouR LucK

New member
הייתי מביאה לחומץ [פיטר]../images/Emo110.gif

ערכה שלמההההההה של צבעים, מכחולים, פסטלים, עפרונות, פחמים, מחקים, [הי הנה איש הולך על הגג של הבניין ממול!
], בלוקים לציור, מלא מלא בדים לצייר עליהם, צבעי מים וכל מה שהיא צריכה לעצמה
אה וגם הייתי נותנת לה את המקום שלי בתלמה ילין כי היא מתאימה לשם :] וחיבוק כ----ז----ה גדול. סיון יא רעה, אל תגידי שאני לא מפנקת.

יאאאאאא את הכי חמודה בעולם../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

את פשוט מותק:]
ואני לא רעה!

ועוד משהו..

לנולי... מחזיק מפתחות! כדי שלא תשכחי להביא לי אותם
(חיחי) ולדלית-הייתי נותנת משהו שקשור לריקוד ליעלי-את המילים של השיר שלנו:) כדי שתלמדי אותן(אלא אם כן...)

THE ronch

New member
המממ.

-למיכל הייתי נותנת מצלמה דיגיטלית ענקית כמו של אשר ומסך מגניב לעבוד איתו כמו של אשר.
-להגר הייתי נותנת את קורין אלאל
-לאנה הייתי נותנת שמונים מליון חיבוקים וגם ביפר. שתהיה זמינה לי כל הזמן, עם כל החיים האלה שהיא מצאה עכשיו. [מה זה אמור להביע!?] -ולשירה הייתי נותנת ארץ חדשה שהיא תרגיש שמקבלים אותה בה מכל הבחינות, בלי הדילמות של יהודיה, ביסקסואלית, וכל החרא הזה. [וכולם ביחד: 'אוווווו...'
] -לנעמה הייתי נותנת במה, עם מיקרופון ומקום להרבה קהל. אנשים צריכים לשמוע לה. -לפטר הייתי נותנת פשוט חיבוק יותר שווה
חשבתי שאני אראה אותה שוב לפני הגיוס :[ -ולדנההההההה הייתי נותנת שמונימיליון סיכות צבעוניות ומגניבות לשיער וגם עוד חצאיות סקא כאלה, כי יפה לה.

MaddyD

New member
חיח איזהחמודה[:

אני תכף הולכת להצגה באנגלית ["?????] עם אמא כי זה חזרה גנרלית של איזשהו מכר שלה ואני אלבש חצאית אחרררררררררת ורודה ואלך עם סיכה מגניבה טופייופי[:

Miss Tika

New member
אווו!!!../images/Emo23.gif

חחחחחח..איזה מאמי
תעשי שגם יהיה לי בית מגניב על הים בארץ הזאת!

THE ronch

New member
:[

איתך אני פשוט צריכה לנהל עוד שיחה כזו נחמדה. זו מתנה לי, לא לך.
|קיצ'ית| בואי כבר אליי!!!!!!!11111111111111111111111111111111111

למעלה