מתנות שחרור

netapet2

New member
מתנות שחרור

היי,

אז אומנם יש עוד כמה חודשים עד שאני משתחררת[ טוב, חודשיים בול] אבל הגעתי למסקנה שהחודשיים האלה אומנם יעברו לי בהרגשה לאט, אבל בתאכלס הם יזוזו, כמו כל השירות.
ואני לא רוצה להגיע למצב שמגיע יום השחרור ושלא קניתי כלום.
אני כבר יודעת מה להביא לרמ"דית שלי ולמפקדת שלי שבזה סגרתי את העניין.
אבל יש את שאר הקצינים והחיילים שאני רוצה להביאלהם.
שם מתחלק ל3-
אלו שאני לא בקשר איתם או בקשר רופף, שאני לא אביא כלום, במילא הם ישכחו אותי תוך יומיים.
אלו שאני בקשר טוב איתם אבל לא משהו מעבר- שאני רוצה משהו קטן, אבל עדיין משהו
והחבר'ה הטובים- קצינים וחיילים שאני בקשר ממש טוב איתם וממש אוהבת.

אשמח להצעות [שונות ומשונות ובטווח מחירים הגיוני, בכל זאת אני יוצאת מהצבא, לא מ7 שנים בהייטק שקיבלתי בו מלא כסף
]

תודהה

אושי231

New member
היי, היו על כך כמה שירשורים בפורום

אז את מוזמנת לבדוק במנוע החיפוש.
לסוג הראשון של החיילים לא הייתי מביאה כלום
לסוג השני הייתי מביאה שטאנץ קטן. למשל: יש צמות מרשמלו מאוד ארוך שסגור בניילון שקוף. לוקחת אחד כזה ושמה עליו לכל האורך פס של דף בגודל המתאים ורושמת משהו כמו "המשך שירות מהנה netapet2"

לסוג השלישי הייתי מביאה כוס מלאה בממתקים עם ברכה אישית ומצרפת לזה שקית אורגנזה ציבעונית עם עט מיוחד בפנים וברכה במעטפה קטנטנה.

Maldini Girl

New member
יו נטע, אני בדיוק במצב שלך.

והאמת
אצלי השחרור הוא עוד חודש -_- ואני מאד תקועה.
עברה לי בראש מחשבה שאני מאמינה שאתן לכל אלו שקרובים אליי. אני לא יודעת אם רלוונטי לך.

כולם מכירים אותי בבסיס כזו שמבשלת. זו שפעם בשבועיים-שלושה מגיעה לבסיס עם עוגה/ עוגיות
וכל שבוע מביאה אוכל שהיא הביאה מהבית
וכולם מחכים לראות מה אני אביא.

החלטתי להשתמש בסצנה מה"כוכבים של שלומי"- כשהוא נפרד מכולם בסוף הוא מביא להם עוגה עם כוכבים.
אז עוגה אני אכין רק לשניים-שלושה שממש חשובים לי (או אחד למשרד יחידה, אחד למשרד השני) ולשאר אני אכין עוגיות בצורת כוכבים.
אני רוצה להוסיף לכל אחד תמונה (כן, נדוש) ומאחוריה לכתוב את אותן מילים שהוא כותב: "עוד חוזר הניגון שזנחת לשווא. והדרך עודנה נפקחת לאורך."
ולהוסיף לכל אחת כמה מילים אישיות.

חוצמזה
אחותי קנתה לחברים שלה לשחרור ראש דשא. היא אמרה שעלה לה 15 ש"ח לאחד וזו הייתה מתנה סופר מגניבה.
חברה שלה השקיעה יותר והכינה ראשי דשא בעצמה וכל ראש דשא היה "מקושט" כמו החייל שקיבל את ראש הדשא הספציפי.

netapet2

New member
אדירה

אני פחות בעניין האפייה והכל, ואנחנו גם מלא אנשים שאני באמת באמת אוהבת..
לגבי ראש דשא, אחרי שהבאתי לאנשים קקטוסים והם הצליחו להרוג אותם [אבל מי אני שאאשים, הרגתי גם את שלי...] אז חבל לי על ההשקעה :(

חשבתי להביא לאנשים במקום קופסא עם ממתקים, קופסא עם מסטיקים- כלומר לקנות באיזה מקום סיטונאי שכזה... כי כל הזמן את יושבת במשרד ובא לך מסטיק ולאף אחד אין.

וחשבתי להזמין עטי נוצה [כלומר, שקר כלשהו] וזה איזה 5 שקלים לאחד :)

אבל באמת חושבת שגאוני להביא עוגיות!! ובכלל התמונה, אם רק היינו מצטלמים אז היה לי גם תמונות להביא ><

למעלה