מתנות פרידה..

Lp Fairy

New member
מתנות פרידה..

היי כולם.. המממ אני מדריכה בקייטנה והשבוע אנחנו נפרדים מכול החניכים. וממש עושים לזה מסיבת סיום בערב וכאלה. אני רוצה להכין לכול חניך משהו יפה (אני מאוד אומנותית ומאוד אוהבת להשקיע בדברים האלה). החבר'ה הם בנות שעולות לג' ובנים שעולים לד' סה"כ 12 חניכים. ברור שלכולם להכין אותו דבר אבל עדיין שיהיה מיוחד בצורה מסויימת. התקציב גם משחק פה תפקיד מאוד רציני..חחח בעיקרון יש לי כול מיני טליפ וצורות מסול ונצנצים וכאלה. אבל כאילו אני צריכה את הבסיס, שזה לא יעלה יותר מ2,3 שקל לכול חניך.. תודה..

כמה רעיונות:

- אטב כביסה מעץ שעליו תדביקי שמש מסול, מקושטת בטוליפ עם כיתוב של "המשך קיץ נעים" או משהו אחר, בסגנון. - אגרת ברכה ךכל אחד (אפשר על נייר-קלף, כזה שקונים בחנויות יצירה או כלי כתיבה), לכתוב לכל אחד ברכה אישית ואולי סיפור עם מוסר השכל או משהו שמתקשר לדברים שעשיתם או למדתם בקייטנה (שיתוף? חברות? עבודת צוות?...). לקשט יפה, לגלגל ולקשור סרט מסביב/ להפוך את זה לאגרת בבקבוק (אבל אז עדיף בקבוקי זכוכית- נראה יותר יפה, אך מצד שני גם יותר שביר). - מבריסטול/ סול אפשר להכין אבטיח (2 שכבות: מתחת עגיול מלא ומעל חצי עיגול או 3.4 עיגול). לשים באמצע סיכה מתפצלת, כך שאפשר לסובב את חצי העיגול מעל, וכל פעם רואים רק חלק מהשכבה מתחת. כאשר מסובבים את החלק העליון מגלים כל פעם חלק אחר של האבטיח/כדור-ים/ משהו שמתקשר לקיץ. את החלק התחתון אפשר לקשט (אבל לנסות שלא יהיו קישוטים עבים מדי שיפריעו לחלק העליון). - מסול אפשר להכין לכל אחד כמו כיס שאפשר לתלות על הקיר. לוקחים מלבן של סלו, מקפלים אותו, תופרים בצדדים (חוט עבה/ אפשר גם לחורר ולהחיל סרט). עושים חור למעלה, בשביל שיהיה מאיפה לתלות אותו. אז אפשר לקשט את הכיס הזה ובפנים להכניס משהו קטן ואישי בשביל כל אחד או סוכריה או... מה שנראה לך מתאים. יש עוד המון דברים שאפשר לעשות. אני מקווה שנתתי לך קצת רעיונות. נשמח אם תשתפי אותנו במה שעשית בסוף. ואם יש תמונה- עוד יותר טוב

למעלה