מתנות סוף השנה

viky2002

New member
מתנות סוף השנה

השבוע בני מסיים שנת לימודים בגן. בשנה שעברה כל ההורים התארגנו וקנו מתנה משותפת לצוות (גננת ומטפלת). השנה, עד כמה שהבנתי, זה לא קורה, כי אף אחד לא רוצה לקחת על עצמו את המשימה. אני מרגישה שיש מקום להגיד תודה, אבל לא רוצה להתחיל לאסוף כסף מכולם. חשבתי על מתנה אישית צנועה לגננת ולמטפלת. השאלה האם זה מקובל או שזה יצור מצב מביך לשאר ההורים, שאין לי מושג מה דעתם בנושא? תודה מראש על התגובות

אביטלתל

New member
נראה לי

שעדיף להעלות את הרעיון עם שאר ההורים - אולי מישהו אחר יתנדב ? מאשר להכנס למצב שבו את מביכה את שאר ההורים מצד שני את המתנה את לא חייבת לתת לעיני כולם זה הרי מיועד לצוות אני לא אומרת להסתתר חס וחלילה

ashlaya

New member
מזכיר את מה שקרה לנו

מספר פעמים נסיתי לדבר עם ההורים והתשובה שקיבלתי היא שאני חושבת על הילד הבא שלי מאוד נעלבתי כי בכ"ז עדי היה שם שנתיים יומיים לפני הסיום כשאף אחד לא שיתף פעולה קניתי שרשרת הגדלתי תמונה של עדי כתבתי הקדשה ומיסגרתי - זה הכי ריגש אותה

אם רוצים - מקובל לתת מתנה אישית

ויותר חשוב מזה - אם את מרגישה צורך לתת אז תני. מה זה חשוב מה מקובל? תוסיפי כמה מילים וציור של הילד, ותראי כמה הן ישמחו ויתרגשו.

אני אימצתי הצעה של ליליה

וכתבתי למטפלת מכתב תודה עם עותק למנהלת (יחד עם שי קטן). זה אכן שימח אותה מאוד לשמוע על ההעתק למנהלת שלה. את המתנה נתתי לה בשקט ביום האחרון.

למעלה