מתנות לקראת פרידה

מתנות לקראת פרידה

טוב, כבר לא צחוק. עוד חודש ו -10 ימים. בשבת אנחנו טסים לשבוע, ואז יש לנו עוד 3 שבועות גן. באמת שאין לי הרבה זמן, יש לי יומיים עכשיו, ויש לי עוד שבועיים במהלכם נארוז ונסגור את כל הקצוות, נמסור את הדירה ונעבור לאימא שלי ועוד המבחן האחרון של התואר. טוב. המון להספיק והזמן ממש מתקצר לי..... אני רוצה לתת מתנות לצוות. בעלת הגן, מנהלת הגן (לה אני חייבת משהו אישי ומיוחד), מבשלת ועוד 4 גננות. מה כדי? לא יודעת כמה זמן יהיה לי להשקיע בהכנות (אני תמיד מעדיפה להכין משהו) אבל מצד שני ממש לא מעוניינת בהוצאה גדולה. יש רעיונות? רוצה גם לתת מתנות לאימהות שלנו. תמונה משפחתית הן קיבלו ביום המשפחה. חשבתי אולי להכין להן תחתיות לכוסות. אני אשמח לרעיונות מכן, הראש שלי כבר מסתובב מרוב מטלות ורשימות

מקפיצה - שאלת מתנות פרידה

מקפיצה
צה
צה
צה

לצוות הגן

אפשר לקנות איזה ספר מיוחד, ספר בישול או משהו כזה. או מארז של עוגות / עוגיות הום-מייד או ממאפייה משובחת. לדעתי - אל תעשי להם שום דבר עם תמונה של הבנות. לאמהות - כשהיונקת נולדה עשינו לאמא שלי סטנד חמוד עם תמונה של הילדים לשים במשרד אפשר להכין פלייסמנטים (תמונות של הבנות, ציורים שלהן) לימינציה בגודל A3 באופיס דיפו (אבא שלי לא אוהב לאכול על הפלייסמנטים עם התמונות של הנכדים
) אפשר לערוך קולאז' עם תמונות שלכם ולהדפיס על קנווס, יוצא מאוד יפה וייחודי.

h 3

New member
לאמהות - אם אין להן מצלמות אינטרנט...

זה עומד להיות אביזר מאוד שימושי... H

פישים

New member
וגם סט של רמקולים/אזניות+מיקרופון

מצד שני אם יש להן לפ טופ עם מצלמה מובנית - הן כבר מסודרות.

פישים

New member
דף קשר עם תמונות וכתובות מייל

אולי משהו סימבולי מ"שם"?

תודה על ההצעות

אבל תמונות של הבנות בוריאציות שונות לא מתאים, מה גם הסבתות קיבלו תמונה גדולה ממוסגרת שלנו ביום המשפחה. אבל הרעיון של הפלייסמט נחמד. הרעיון לגן ממש נחמד, עוגיות לא יהיה לי זמן להכין, והן עוזבות לפני פסח. הרעיון של הספר נחמד.... יש אולי עוד רעיונות, אני אשמח מאוד

מיוליקה

New member
יש לי יש לי יש לי !!

בזמנו, כשאנחנו התעניינו במתנה לעוזבים לחו"ל, פרמלה (הגאונה !) המליצה לי לצלם את הילדים, ולתת כמתנה די.וי.די שלהם. אני חושבת שזה יכול להתאים לסבתות שלכם - הילדות שרות, מדקלמות, מברכות, הקלטות מתוכננות או ספונטניות (באמבטיה/ברכב/בארוחת ערב...). לגבי הצוות - ברכה מרגשת (לכל אחת ברכה אחרת ומושקעת). מודה, שלא בטוחה שממש הייתי קונה מתנה, אבל הייתי מאוד משקיעה בברכה. אם בכל זאת מתנה, אז לפעמים בגראס ובמגנוליה יש מבצעים (השני בחצי מחיר, וכאלה). אולי לקנות להן עגילים (יכולים לעלות סביב 70 ש"ח לזוג +-) שבכל פעם שיענדו אותם יזכרו בכם ובבנות ?

למעלה