מתנות לצוות הגן

מתנות לצוות הגן

אז החלטתי שיהיה נחמד לתת מתנות לצוות בראש השנה. הבעיה היא שאין לי כיוון. אני לא רוצה לבזבז הון, מצד שני משהו זול מדי עדיף כבר לא להביא כלום. בצוות יש גננת ושלוש סייעות, בעלת הגן שהיא גם גננת מחליפה ועוד כל מיני סייעות מחליפות. החלטתי שאתן רק לגננת, בעלת הגן, וסייעות קבועחת. אבל אחת הסייעות המחליפות הייתה איתו בשנה שעברה והיא מעולה. אבל אז צריך לתת לכולן. בקיצור, לא סגורה איפה לעצור.
רעיונות יתקבלו בברכה

LolliP0p

New member
הוצאות הוצאות הוצאות

מה עם לאפות עוגת דבש/חלת דבש/פאי תפוחים וקינמון.. או כל עוגה אחרת שמתקשרת לראש השנה , אפשר לאפות בתבניות יפות,או בצורת כתר שושנים צפופה אם את הולכת על שמרים, להוסיף בקבוק יין לארוז יפה ולתת בערב חג?
זה מראה על יחס מחשבה והשקעה ותמיד נחמד לקבל משהו מתוק שמעיד על תשומת לב..
הרי כמו שאמרת, להשקיע סכום נכבד למתנה עבור כל אחת זה מטורף (במיוחד לאור העובדה שהחודש הזה גם ככה הוצאה אחת ענקית) ולקנות דברים זולים מדי זה גם לא לעניין..
אז אני חושבת שהייתי הולכת על משהו הום מייד, כי זה משהו שלא באמת ניתן לאמוד בכסף כי יש השקעה מחשבה ותשומת לב מאחורי המתנה וזה גם טעים, טעים תמיד מנצח

אושר מ

New member
יש עוגות דבש שאי אפשר להכשל איתם

לערבב הכל בקערה ולשפוך לתבנית.

אני מאוד מאוד אוהבת את זו של בלוג שנקרא בצק אלים. יש לה עוגה להיט. עשר דקות ואני מכניסה 4 תבניות לתנור.
ועוגת דבש משתבחת אחרי יומיים שלושה ככה שאפשר למצוא מתי יש זמן להכין לא חייבים שניה לפני שמביאים

TheNewGirl1

New member
נדחפת

גם עוגת הדבש של אורנה ואלה מעולה וממש ממש אי אפשר להכשל איתה.

למעלה