מתנות לפסח...

KarinDi

New member
מתנות לפסח...

נראה לי שהגיע הזמן לחשוב על זה, לא?! מה קונים לילדים?! למבוגרים? לנשים? לגברים?! מה נותנים למארחת? מה אפשר להכין לבד ולחסוך בעלויות?! כרגע יש לי רעיון רק לאמא שלי...עם השאר אני בבעיה קשה!

דוריק30

New member
מתנות לפסח

2 דברים לפני הרעיונות: 1) אני בדר"כ לא מביאה מתנות בחגים
2) אם אני כבר אביא, סביר להניח שזאת תהייה עבודת יד שלי ולא קנוי ואני פותחת בזה, כי הרעיונות הם ברוח הזו. וחוץ מזה את כל כך יצירתית!
חולצה עם כיתוב משפחתי לכל אחד מהאורחים
דיסק מוזיקה לפי הטעם של מקבל המתנה או שלך (לפתוח לאפיקי מוזיקה חדשים)
סט עציצים עם צמחי תבלין או צמחים לתה
ערכה עם אביזרים עם הוראות הכנה שלך שאפשר להכין משהו
ספר מתכונים- למבוגרים וספר עם דפי צביעה, חידות, בדיחות- לילדים וזה גם יכול להתאים לסדר להפגת השעמום אני לא יודעת אם זה הכיוון שלך למתנות לפסח, אבל ניסיתי ונראה לי אני אאמץ חלק שבת שלום

ronmron

New member
המשך ישומי לרעיון יצירתי ובזול

קודם כל סיור בחניות גדולות של הכל בדולר... והדולר בירידה.. מקום מתאים לרכישת חומרי גלם בזול ופה טיפ מדהים חשיפה לאיך יוצרים משהו בקלות ובזול.... לחג הקודם ראש השנה קניתי 3 תפוחים בחנות דולר הדבקתי זה על זה בצורה אומנותית על אבן והנה לכם מתנה מקורית יצירתית ובזול.. תמונה אתם יכולים לראות באתר בדף הבית בסוף סוף העמוד תראו את התפוחים (תמונה ליד רימונים גם מחנות דולר) בקיצור תסירו מסביב תחפשו חומרי גלם ותחשבו מה ניתן להכין מהדברים ויש המון המון אפשרויות בהצלחה

KarinDi

New member
בשנה שעברה

קודם כל אקדים ואומר שאני בעד כל סיבה למתנה ו/או למסיבה....אז בשנה שעברה הכנתי צנצנות עם לחמניות של פסח. השנה אנחנו בצד השני, אז אני חושבת שאשחזר את המתנה למארחת. לאמא שלי אני מתכננת לקנות איזה קנקן שהיא מאוד רוצה ואני אוספת בולים בסופר בשבילו כבר חודשים... אני חושבת להכין אלבומי שוויץ קטנים- להורים שלי הסבים הטריים, לדודה שלי המארחת ואולי לסבתא שלי (בנינים) לילדים אין לי רעיונות כרגע. הם קיבלו ממני כבר המון ערכות יצירה שונות לאחותי גם לא ובאופן כללי, אני נהנית לשמוע עוד רעיונות ולאסוף...

למעלה